Πέμπτη 7 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΝΕ
Παρουσιάσεις της μπροσούρας για το σοσιαλισμό...

...και άλλες εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις

Ενα πλήθος εκδηλώσεων με ποικίλα θέματα που στο επίκεντρο όμως είναι η ανάδειξη της επικαιρότητας και αναγκαιότητας του σοσιαλισμού, προγραμματίζουν για τις επόμενες μέρες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ.

Εκδηλώσεις για την παρουσίαση της δεύτερης έκδοσης της μπροσούρας του ΚΣ της ΚΝΕ για το σοσιαλισμό με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για το σοσιαλισμό, Η σοσιαλιστική εξουσία», διοργανώνονται τις επόμενες μέρες και το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

  • Το Σάββατο 9 Μάρτη:

Στη Βέροια, στις 12 το μεσημέρι, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, με ομιλητή τον Χρήστο Κυγιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Στη Θεσσαλονίκη, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλήτρια την Σταυρούλα Αμπατζή, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Στην Καρδίτσα, στις 7 μ.μ., στο «Παυσίλυπο».

  • Την Κυριακή 10 Μάρτη: Στα Τρίκαλα, στις 7 μ.μ., στη «Σουίτα».
Αλλες εκδηλώσεις

Η ΟΒ Ιατρικής Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει σήμερα Πέμπτη, εκδήλωση με θέμα: «Απέναντι στους "γιατρούς με σύνορα" της Χρυσής Αυγής απαντάμε αποφασιστικά: Γιατροί στην υπηρεσία του λαού και των αναγκών του»! Η εκδήλωση στις 3 μ.μ., στο αμφιθέατρο ΑΙ3, με ομιλήτρια την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Η Οργάνωση Ροδόπης της ΚΝΕ, διοργανώνει το Σάββατο 9 Μάρτη, εκδήλωση για την Οχτωβριανή Επανάσταση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Α' των Παρευξεινίων (Παλιά Νομική Κομοτηνής). Θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Οκτώβρης 1917. Η πορεία των μπολσεβίκων προς τη νίκη» από τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Ιστορικούς περιπάτους διοργανώνει η ΚΝΕ σε μια σειρά πόλεις: Στην Κατερίνη, Σάββατο 9 Μάρτη, 11 π.μ., στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Στο Κιλκίς, Κυριακή 10 Μάρτη, 4 μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης. Στη Βέροια, Κυριακή 10 Μάρτη, 12.30 μ.μ., στο μνημείο των πεσόντων 1940 - 1945.

Επίσης, στην Κατερίνη, την Κυριακή 10 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΝΕ θα προβληθεί η ταινία «Ο Κλοιός», που αναφέρεται στην πρώτη αεροπειρατεία που έγινε στην ελληνική ιστορία, αεροπειρατεία την οποία πραγματοποίησε η ΕΠΟΝ.

Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει τη Δευτέρα 11 Μάρτη, εκδήλωση με θέμα «Το σχέδιο "Αθηνά" και η θέση του ΚΚΕ», στις 12 το μεσημέρι, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, με ομιλητή το Νίκο Καραθανασόπουλο, βουλευτή του ΚΚΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ, διοργανώνει τη Δευτέρα 11 Μάρτη, συζήτηση για τις Θέσεις για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στη Φοιτητική Εστία (αίθουσα κινηματογράφου), με ομιλήτρια τη Ζωή Χαχάμη, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής ΑΕΙ-ΤΕΙ Πάτρας του ΚΚΕ.

Η ΟΒ Αρχιτεκτονικής Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει τη Δευτέρα 11 Μάρτη, συζήτηση για τις Θέσεις για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ., στο αμφ. Σ5, με ομιλήτρια την Κωνσταντίνα Τουρλίδα, μέλος του Τομεακού Γραφείου ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ