Κυριακή 3 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη μάχη και οι δυνάμεις της ΟΓΕ

Πολύμορφη δράση, στα πλαίσια του εορτασμού της 8ης Μάρτη, σχεδιάζουν και υλοποιούν οι σύλλογοι και οι ομάδες της ΟΓΕ.

Ο σύλλογος Αιγάλεω οργανώνει εκδήλωση με θέμα «8η Μάρτη: ημέρα των γυναικών της εργατικής τάξης» σήμερα, Κυριακή, στις 19.00, στην αίθουσα του τοπικού παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων (Ελλης και Ανδριανουπόλεως). Ο σύλλογος έχει ακόμα προγραμματίσει περιοδείες στις σπουδάστριες του ΙΕΚ και της Επαγγελματικής Σχολής (ΕΠΑΣ) της περιοχής, την Πέμπτη και την Παρασκευή αντίστοιχα. Ακόμα, το πρωί της Παρασκευής οργανώνει εξόρμηση στην πρωινή βάρδια των εργατριών στο εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας «Πεταλούδα», στις οποίες θα μοιράσει DVD αφιερωμένο στην 8η Μάρτη, ενώ στις 9.30 το πρωί θα περιοδεύσει στο χώρο του εργοστασίου μαζί με το κλαδικό Συνδικάτο.

Μαζί με δυνάμεις του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας θα περιοδεύσει αύριο, Δευτέρα, ο σύλλογος των Βριλησσίων στο Νοσοκομείο «Σισμανόγλειο».

Ο σύλλογος του Χαλανδρίου την Τετάρτη 6 Μάρτη θα κάνει σύσκεψη με θέμα την ανεργία των γυναικών, στις 8 Μάρτη θα περιοδεύσει στις εργαζόμενες στο Δήμο, ενώ το Σάββατο 9 Μάρτη θα παρακολουθήσει την παράσταση «Καληνύχτα Μαργαρίτα».

Ο Σύλλογος Κορυδαλλού οργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στους αγώνες των γυναικών και στις κατακτήσεις τους τον 20ό αιώνα, την Τετάρτη 6 Μάρτη στις 18.30, στο Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Γρηγορίου Λαμπράκη και Καρυταίνης 4).

Η ομάδα Γιαννιτσών της ΟΓΕ, σήμερα, Κυριακή, οργανώνει εκδήλωση για την αλληλεγγύη, στις 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών (αίθουσα Υπολογιστών).

Πλούσιο πρόγραμμα με εξορμήσεις, συσκέψεις και εκδηλώσεις έχουν σχεδιάσει όλοι οι σύλλογοι και οι ομάδες της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα σε άλλα, θα προχωρήσουν σε εκδήλωση το πρωί της 8ης Μάρτη, με τις περίπου 80 εργαζόμενες της επιχείρησης «FOKAS» που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, έξω από το χώρο του καταστήματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ