Σάββατο 23 Φλεβάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Σήμερα, Σάββατο, ώρα 10.30 π.μ., η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) και η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ) διοργανώνουν, για τα 70 χρόνια της ΕΠΟΝ, εκδήλωση τιμής με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα. Στην εκδήλωση παίρνουν μέρος αγωνιστές και φίλοι της ΕΑ και της ΕΠΟΝ με τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αθήνας με τα λάβαρά τους.

-- Επίσης, το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ), με το πάντα επίκαιρο σύνθημα της ΕΠΟΝ, «Πολεμάμε και τραγουδάμε», σήμερα, Σάββατο 23 Φλεβάρη 2013 και ώρα 5 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» (Πανεπιστημίου 52), διοργανώνει την καθιερωμένη εκδήλωση τιμής - «το τσάι της ΕΠΟΝ»- για την ίδρυση της ΕΠΟΝ με θέμα «ΕΠΟΝ και Πολιτισμός». Θα υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα με αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, τραγούδι από τον Γ. Σαρρή και τη χορωδία της ΠΕΑΦΕ, απαγγελίες ποιημάτων και τραγούδια αντιστασιακά και άλλα. Θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και της ΚΝΕ.

-- Εκδήλωση για την ΕΠΟΝ οργανώνει, σήμερα, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα «Τάκης Τσιόγκας» του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, το παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΣΕ-ΔΣΕ.

-- Η Περιφερειακή Επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καλεί τους αντιστασιακούς και τους απογόνους και φίλους στη χρονιάτικη συνεστίασή της, που πραγματοποιείται αύριο, Κυριακή, ώρα 1.00 μ.μ., στην ισόγεια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Β. Γεωργίου Α', αρ. 1 - 3ης Σεπτεμβρίου). Αφιερώνεται στα 70 χρόνια της ΕΠΟΝ. Προσκλήσεις διατίθενται από το παράρτημα Κέντρου Θεσσαλονίκης (Βενιζέλου 50, 6ος όροφος γρ. 601) τηλ. 2310.225.250 (από 10 π.μ. έως 1 μ.μ.).

-- Τα παραρτήματα της Αργυρούπολης και Ελληνικού της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, αύριο, Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Κύπρου 68, πλ Δημαρχείου - Αργυρούπολη), διοργανώνουν πολιτιστική εκδήλωση με καλλιτεχνικό πρόγραμμα προς τιμήν των 70 χρόνων της ΕΠΟΝ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ