Κυριακή 3 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Στην πεπατημένη χαρατσώματος του λαού

Μπορεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να διαρρηγνύει τα ιμάτιά της για το «άδικο» των χαρατσιών που έχουν επιβληθεί στις εργατικές - λαϊκές οικογένειες, όμως και εδώ υποκρίνεται. Τις προάλλες ο βουλευτής Γ. Σταθάκης ρωτήθηκε στη διάρκεια συνέντευξής του αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τα χρέη που έχουν σωρευτεί από ανθρώπους του μόχθου που αδυνατούν να τα αποπληρώσουν. Δίχως δεύτερη σκέψη απάντησε: «Οχι βέβαια»...

Προχτές, ο βουλευτής και υπεύθυνος του τομέα οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ε. Τσακαλώτος, παρενέβη στο θέμα των πρόσθετων φόρων και ζήτησε «ρύθμιση των χρεών των πολιτών προς την εφορία», επιβεβαιώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε σκοπεύει να χαρίσει ούτε μια δεκάρα στο λαό. Και υπέδειξε στην κυβέρνηση τον καταλληλότερο - κατά τον ΣΥΡΙΖΑ - τρόπο να τ' αρπάξει απ' τη φτωχολογιά: «Η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει σε μια ρεαλιστική ρύθμιση των χρεών. Η βασική αρχή αυτής της ρύθμισης θα πρέπει να είναι η σύνδεση της δόσης που πληρώνει ο πολίτης με το διαθέσιμο εισόδημά του».

Ετσι, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπηρετήσει το διακηρυγμένο του στόχο για δημοσιονομική εξυγίανση και από πού θα βρει λεφτά για να χρηματοδοτεί όπως υπόσχεται τις καπιταλιστικές επενδύσεις. Κι αυτός στην πεπατημένη θα κινηθεί, του χαρατσώματος του λαού, και το λέει ευθαρσώς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ