Τετάρτη 30 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΞΑΝΘΗΣ
Πέτυχε επανασύνδεση ρεύματος σε φτωχή οικογένεια

Κινητοποιήσεις σε Εφορίες στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες

Την επανασύνδεση του ρεύματος σε οικογένεια από τα Κιμμέρια, που ο πατέρας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα οστεομυελίτιδας και πριν από λίγες μέρες υποβλήθηκε σε εγχείρηση, πέτυχε χθες η Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης. Στον οικισμό των Κιμμερίων οι εργατικές οικογένειες αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα, και δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη για την καθημερινή επιβίωση, καθώς στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άνεργοι οικοδόμοι.

Στην Αλεξανδρούπολη, η Λαϊκή Επιτροπή μέσα από πλατιά λαϊκή συνέλευση που πραγματοποίησε βράδυ της Δευτέρας, συζήτησε και καθόρισε το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, προγραμματίζει: Σήμερα Tετάρτη, στις 10 π.μ., πλατιά εξόρμηση στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για τα ζητήματα της Υγείας. Αύριο Πέμπτη, στις 9 π.μ., παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ και τα χαράτσια. Την ίδια μέρα, στις 6 μ.μ., συλλαλητήριο μπροστά στο Δημαρχείο. Την Τρίτη 5 Φλεβάρη, στις 9 π.μ., παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Αλεξανδρούπολης ενάντια στο νέο φορολογικό.

Συγκεντρώσεις σε Εφορίες

Στη Θεσσαλονίκη, οι Λαϊκές Επιτροπές των βορειοδυτικών συνοικιών, προγραμματίζουν κινητοποιήσεις στις Εφορίες, την Πέμπτη 31 Γενάρη.

Συγκεντρώσεις θα γίνουν στις 9 π.μ., στις Εφορίες Αμπελοκήπων και Ε' Εφορία. Καλούν το λαό να διαδηλώσει μαζικά ενάντια στο νέο φορολογικό της συγκυβέρνησης, που χτυπά ακόμα περισσότερο τα λαϊκά νοικοκυριά.

Οι Λαϊκές Επιτροπές Πολίχνης - Μετεώρων, οργανώνουν αγωνιστική παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Παύλου Μελά, σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων (Πολιτιστικό Κέντρο Χρ. Τσακίρης - οδός Λαγκαδά).

Καταγγέλλουν ότι χιλιάδες οικογένειες του Δήμου Παύλου Μελά βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης και της απόγνωσης, χωρίς εισόδημα, με κομμένο ρεύμα, ή με προειδοποίηση διακοπής, με απειλές κατασχέσεων για απλήρωτους λογαριασμούς και τα χαράτσια.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ