Σάββατο 19 Γενάρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Να πώς... επατάχθη!

Μεγάλο μέρος των τοποθετήσεων τόσο του κ. Παπακωνσταντίνου όσο και του κ. Βενιζέλου προχτές στη Βουλή ήταν αφιερωμένο στα μέτρα, στους νόμους, στις ρυθμίσεις κ.ο.κ. που προώθησαν κατά τις θητείες τους στο υπουργείο Οικονομικών για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

«Εγώ έκανα το ένα, εγώ έκανα το άλλο, εγώ έκανα το τρίτο», είπαν στις αγορεύσεις τους και ο ένας και ο άλλος.

Πρόκειται για μέτρα που, όπως ισχυρίστηκαν, μιλώντας ο καθένας για τον εαυτό του, έχουν το προσωπικό τους στίγμα και αποτελούν την απόδειξη ότι ήταν απηνείς διώκτες της φοροδιαφυγής.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι επί της δικής του θητείας «άλλαξαν ριζικά τα δεδομένα στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής», ότι αυτή τη μάχη (σ.σ.: κατά της φοροδιαφυγής) την έδωσε με «αίσθηση του επείγοντος», ότι για το θέμα αυτό συγκαλούσε συσκέψεις στο υπουργείο «τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα» κι άλλα πολλά.

Και φυσικά αν σημειώνουμε όλα τα προηγούμενα από τις αγορεύσεις των Παπακωνσταντίνου - Βενιζέλου είναι για να γνωρίζετε κι εσείς σε ποιους οφείλεται και πώς προέκυψε, τελικά, το κατόρθωμα της ...πάταξης της φοροδιαφυγής!


Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ