Παρασκευή 4 Γενάρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ακονίζει τα νύχια της ενάντια στο λαό

Τα νύχια της απέναντι στο δοκιμαζόμενο λαό, στο ταξικό εργατικό κίνημα, ακονίζει η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή όντας πειθήνιο όργανο των κεφαλαιοκρατών. Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα βουλευτής τους (Ευστάθιος Μπούκουρας) εξυμνούσε τις τάχα «λαμπρές μέρες» που έζησε η αγροτιά «επί καθεστώτος Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ».

Σε αυτό το πλαίσιο ...λαμπρών ημερών (φυλακίσεις, εξορίες, βασανιστήρια, καταστολή, εθνικές τραγωδίες) προειδοποίησε το λαό για το τι του ετοιμάζουν στην υπηρεσία των μονοπωλίων λέγοντας: «Σαφώς θα συνεχιστούν οι δράσεις μας και θα είμαστε και πιο οργανωμένοι και πιο συσπειρωμένοι, αλλά και κατάλληλα εκπαιδευμένοι για τις ενδεχόμενες φυσικές και όχι μόνο καταστροφές - που φυσικά απευχόμαστε να συμβούν. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...».

Συνέχισε παρακάτω περιγράφοντες τις προετοιμασίες κάθε είδους τραμπούκων και μπράβων του συστήματος: «Τα τείχη πέφτουν εκ των έσω. Δέκα χρόνια οι αρχαίοι Ελληνες προσπαθούσαν να πάρουν την Τροία. Αυτό δεν το κατάφερε ούτε ο Αχιλλέας, ούτε ο Αγαμέμνονας αλλά ο ένας και μοναδικός πολυμήχανος Οδυσσέας. Σε όλη την ελληνική επικράτεια άξιοι συναγωνιστές θεμελιώνουν έναν νέο Δούρειο ιππο»... Για το χτύπημα του λαϊκού κινήματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ