Κυριακή 30 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές

-- Στη μνήμη του αγωνιστή Μακρονησιώτη πατέρα μου Η. Κ. και του συντρόφου και αδερφού μου Δ. προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Μεσσηνίας 2.000 ευρώ.

Κ. Κ.

-- Ο αγωνιστής Κώστας Λέκκας από τη Νέα Υόρκη προσφέρει για την Οικονομική Ενίσχυση του ΚΚΕ, τρίτη δόση, το ποσό των 1.000 δολαρίων.

-- Ο Αγγελος και η Φωφώ Ρεμπή προσφέρουν 500 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟ Γαλατσίου του ΚΚΕ.

-- Η συναγωνίστρια Μαρία Κοττή, στη μνήμη των παλιών αγωνιστών: Του άντρα της, ΜΗΤΣΟΥ Χ., των αδελφών της ΜΗΤΣΟΥ, ΑΝΤΡΕΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΤΗ, προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

-- Από τη Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στο Τορόντο Καναδά συγκεντρώθηκε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 2.135 δολαρίων. Εκ των οποίων, ο Θ.Λ. 350 δολάρια, ο Κώστας Καβαγιατζής 200 δολάρια και ο Νίκος Μακρής 100 δολάρια.

-- Ο Αθανάσιος Γεροδήμος, από τη Φλόριντα, προσφέρει, στη μνήμη των αγωνιστών για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, το ποσό των 100 δολαρίων.

-- Το παράρτημα Ηρακλείου Αττικής της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ προσφέρει 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ για να κρατά όσο γίνεται πιο ψηλά το επίπεδο της ταξικής πάλης γιατί μόνο μ' αυτήν μπορεί να γίνει ανατροπή του εκμεταλλευτικού συστήματος.

-- Στη μνήμη των ΚΩΣΤΑ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑ και της ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 250 ευρώ.

Οικογένεια Παπανικολάου

-- Η Τόνια Χαρατσίδου, στη μνήμη της αγαπημένης της νονάς, ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΛΠΙΔΟΥ, που έφυγε απ' τη ζωή, πρόσφερε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 50 ευρώ.

-- Με τη συμπλήρωση 6 μηνών από το θανατό του συντρόφου, Μανώλη Σταματάκη, στην μνήμη του, οι σύντροφοι και φίλοι του, Κωστας, Μαρία, Βούλα, Πόπη και Ζαχαρίας προσφέρουν στο ΚΚΕ 55 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κ. Υπαίθρου Ηρακλείου.

-- Η Αντιόπη Ιωσηφίδου προσφέρει 20 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή», μέσω ΚΟ Ντεπό Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org