Κυριακή 30 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Πανελλήνια Νέων Αντρών - Γυναικών στα Χανιά

Σε τρεις φάσεις το 31ο Πανελλήνιο Ομαδικό Κύπελλο

Η παλιά πόλη των Χανίων όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Αντρών - Γυναικών <20 και Εφήβων - Νεανίδων <18
Η παλιά πόλη των Χανίων όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Αντρών - Γυναικών <20 και Εφήβων - Νεανίδων <18
Στο Μεγάλο Αρσενάλι, στο μεγαλύτερο νεώριο του ενετικού λιμανιού της παλιάς πόλης των Χανίων (στεγάζει σήμερα το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου), θα χτυπά η καρδιά του Ελληνικού Νεανικού Σκακιού. Οι ισχυρότεροι νέοι και νέες του πνευματικού αθλήματος θα δώσουν απ' όλα τα σημεία της χώρας ξανά το ραντεβού τους, αυτή τη φορά στα Χανιά.

Διοργανωτές των πρωταθλημάτων - που θα διεξαχθούν από 2 έως 8 Γενάρη 2013 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Κέντρου Αρχιτεκτονικής - είναι ο Δήμος Χανίων, η Σκακιστική Ακαδημία και η ΕΣΟ υπό την αιγίδα της Περιφ. Εν. Χανίων.

Του παραβόλου συμμετοχής - που είναι 30 ευρώ - εξαιρούνται οι σκακιστές-στριες που προκρίθηκαν από τα περιφερειακά πρωταθλήματα της ΕΣΣΝ Αττικής και ΕΣΣ Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικά χρονόμετρα και χρόνο σκέψης για κάθε αντίπαλο 90' για 40 κινήσεις και 30' για την υπόλοιπη παρτίδα. Επιπλέον, από την 1η κίνηση και για κάθε κίνηση θα υπάρχει πριμ χρόνου 30''.

Παράλληλα με τη σπουδαία αγωνιστική εμπειρία, όσοι ταξιδέψουν αυτές τις γιορτινές μέρες στα Χανιά, εκτός από τις ειδικές τιμές που έχει εξασφαλίσει η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων, για διαμονή διατροφή και 40% έκπτωση στα εισιτήρια, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την αυθεντική γοητεία της παλιάς πόλης, ειδικά αυτήν την ασυνήθιστα «ήσυχη» εποχή του χρόνου. Στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων μέχρι 18 χρόνων.

Διευθυντής των αγώνων θα είναι ο Κώστας Τσαρουχάς, ενώ για κάθε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 6977.545.304 (Βέτα Κουκουράκη) και 6977.723.444 (Γιώργο Ναούμ).

* Η ΕΣΔ προκήρυξε το 31ο Πανελλήνιο Ομαδικό Κύπελλο, το οποίο θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις: α) Περιφερειακά Κύπελλα, την ευθύνη των οποίων έχουν οι Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές. β) Τα μπαράζ στα οποία θα αγωνιστούν οι νικητές των 7 Ενώσεων, καθώς και η Κυπελλούχος 2012 Πνευμ. Στ. Περιστερίου. γ) Τελική φάση που θα γίνει στις 30 Ιούνη και 1 Ιούλη 2013.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ