Παρασκευή 21 Δεκέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΩΝ
Καταγγέλλει αποκλεισμό από τις εκλογές της ΠΟΦΕΕ

Την απερχόμενη διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνών Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) καταγγέλλει η «Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνών», για τη μεθόδευση του έκνομου αποκλεισμού του ψηφοδελτίου της παράταξης από τις εκλογές που έγιναν στην Ομοσπονδία στις 8 και 9 του περασμένου Δεκέμβρη. Καταγγέλλει, επίσης, την εφορευτική επιτροπή και τον δικαστικό αντιπρόσωπο για τη συμμετοχή τους.

Η παράταξη σημειώνει ότι με τη συγκεκριμένη μεθόδευση, που βασίστηκε σε άρθρο του καταστατικού της Ομοσπονδίας που κάνει λόγο για ενιαίο ψηφοδέλτιο, κατά παράβαση πλήθους νομοθετικών διατάξεων, οδηγείται ο κλάδος σε περιπέτειες.

Στην καταγγελία της, σημειώνει: «Η ουσία του αποκλεισμού μας από τις αρχαιρεσίες της ΠΟΦΕΕ κρύβεται πίσω από τις αβάσιμες διατάξεις που επικαλέστηκαν. Η επιδίωξή μας να ταράξουμε τα λιμνάζοντα ύδατα και να ρίξουμε σπόρο αγωνιστικής διάθεσης, η προσπάθεια ανάδειξης των τεράστιων ευθυνών της απερχόμενης διοίκησης για το συνδικαλιστικό μας τέλμα που συνειδητά καλλιέργησε, η αντίσταση ενάντια στην οφθαλμοφανή βίαιη ανακατανομή του πλούτου σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και προς όφελος των βιομηχάνων των τραπεζιτών, των εφοπλιστών και των μεγαλεμπόρων, η υπεράσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων των αυτοαπασχολούμενων και των μικρών ελευθέρων επαγγελματιών κόντρα στην πολιτική της ΕΕ και των μονοπωλίων που επιχειρεί βίαια να μας προλεταριοποιήσει, είναι δεδομένο ότι "ενοχλούν"».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ