Παρασκευή 21 Δεκέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Και... «γαλαζοαίματοι» στα σχολεία

Στη λίστα όσων μπαινοβγαίνουν στα σχολεία για να διαφημιστούν, να «ξεπλυθούν», να μορφώσουν στα μέτρα τους κ.ο.κ. προσφέροντας φιλανθρωπία, προστέθηκαν πρόσφατα και... «γαλαζοαίματοι». Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης» αναφέρεται στο ειδικό σχολείο Β' Αθήνας που συστεγάζεται με το ιδιωτικό ίδρυμα «Χατζηπατέρειο», ο πρόεδρος του οποίου κανόνισε να παραστεί στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου η... «Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας».

Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι, σύμφωνα με την πρεσβεία της Σερβίας, πρόκειται για Ελληνίδα, «παντρεμένη μ' έναν Σέρβο της δυναστείας που έδιωξαν απ' τη Σερβία μετά το Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Πλασάρεται σαν πριγκίπισσα, επιθυμώντας να δημιουργήσει κλίμα "επιστροφής" και ταυτόχρονα διατηρεί μια ΜΚΟ που λέγεται "LIFE LINE" κι έχει εικονικό στόχο τη "φιλανθρωπία" και πραγματικό στόχο τον "άρτο τον επιούσιον" (το παντεσπάνι δηλαδή) της πριγκιπέσας».

Ο Σύλλογος επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτοί όλοι οι "καπάτσοι" των ΜΚΟ και του νόμου του κέρδους που θέλουν να κάνουν τα σχολεία ξέφραγα αμπέλια στον κάθε επιτήδειο, είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι. Ολοι αυτοί οι "πρίγκιπες της απάτης" των ΜΚΟ, δεν έχουν καμιά επιφύλαξη να ρισκάρουν διακρατικές σχέσεις, πολιτεύματα, διπλωματίες, ευαισθησίες για την ειδική αγωγή, δημόσιο χαρακτήρα. Αρκεί να βγουν οι business και τα deals που σχεδιάζουν».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ