Πέμπτη 20 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων της ΚΝΕ
Σήμερα, Πέμπτη

-- Θεσσαλονίκη, λαϊκό γλέντι στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, 9 μ.μ., στη Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

-- Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, εκδήλωση για την Οχτωβριανή Επανάσταση, 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρήστος Τσακίρης». Ομιλητής ο Βασίλης Τομπουλίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Σάββατο 22 Δεκέμβρη

-- Κιλκίς, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΝΕ, με θέμα «Μαθαίνουμε την αλήθεια για την ιστορία του λαού μας, μαθαίνουμε την αλήθεια για το Δεκέμβρη του '44».

Στη Χαλκίδα

Συνεχίζεται έως την Κυριακή 23/12 η βδομάδα πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Νομαρχιακή Οργάνωση Χαλκίδας - Θήβας της ΚΝΕ. Οι εκδηλώσεις γίνονται στην αίθουσα του Δημαρχείου στην παραλία της Χαλκίδας, όπου λειτουργεί καθημερινά και έκθεση βιβλίου, από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

Σήμερα, Πέμπτη, προβάλλεται, στις 8 μ.μ., η ταινία «Ο Πολ, ο Μικ και οι άλλοι». Αύριο, Παρασκευή, γίνεται η κεντρική πολιτική εκδήλωση, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Το Σάββατο 22 Δεκέμβρη θα γίνει εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά και την Κυριακή 23 Δεκέμβρη το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα κλείνει με γλέντι της Νομαρχιακής Οργάνωσης Χαλκίδας - Θήβας, στη 1 το μεσημέρι.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org