Σάββατο 15 Δεκέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΞΑΝΘΗ - ΕΒΡΟΣ
Συσκέψεις ενάντια στη μεθόδευση

Εργαζόμενοι στο εμπόριο και αυτοαπασχολούμενοι μικροεπαγγελματίες, αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει την Κυριακάτικη αργία εξυπηρετώντας τις απαιτήσεις των εμπορικών μονοπωλίων.

Στη Θεσσαλονίκη, η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων, οργανώνει σύσκεψη αύριο Κυριακή 16 Δεκέμβρη, στις 6 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη καλούνται να συμμετέχουν όλα τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου και ενώσεις αυτοαπασχολουμένων.

Στην Ξάνθη, χθες οι τοπικές γραμματείες του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσαν, ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε σύσκεψη για την οργάνωση του αγώνα εργαζομένων και μικροεπαγγελματιών, την Τρίτη 18 Δεκέμβρη, στις 9.15 μ.μ., στο χώρο της Λαϊκής Επιτροπής.

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Ενότητα Εβρου πραγματοποίησαν χτες το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρόπουλος και η Τοπική Γραμματεία Εβρου της ΠΑΣΕΒΕ. Οι εκπρόσωποι του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και της ΠΑΣΕΒΕ που εκπροσωπεί τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμπόρους παρέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους και δήλωσαν ότι συνεχίζουν τον αγώνα από κοινού για να μην περάσει η κατάργηση της Κυριακής Αργίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ