Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Πέτυχε επανασύνδεση ρεύματος σε σπίτι άπορης οικογένειας

Από τη χτεσινή κινητοποίηση στα Φάρσαλα
Από τη χτεσινή κινητοποίηση στα Φάρσαλα
Την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι άπορης, πολύτεκνης οικογένειας, διεκδίκησε και πέτυχε χτες η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Φαρσάλων, η οποία οργάνωσε παράσταση στα τοπικά γραφεία της ΔΕΗ.

Να σημειώσουμε ότι, κατά καιρούς, η άπορη οικογένεια κατέβαλλε χρήματα στη ΔΕΗ για να εξοφλήσει τους λογαριασμούς, ωστόσο τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κατέστησαν αδύνατη την εξόφληση των λογαριασμών, με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να προχωρήσει στη διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Σε συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της Λαϊκής Επιτροπής με υπεύθυνο του υποκαταστήματος της ΔΕΗ, επεσήμανε την ανάγκη για άμεση επανασύνδεση και την επικινδυνότητα που έχει αυτή η κατάσταση. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η λαϊκή οικογένεια δεν μπορεί πια να αντέξει τους απανωτούς φόρους και τις αυξήσεις των τελών που συνοδεύουν τους λογαριασμούς, αλλά και εκείνους που πρόκειται να έρθουν, χρεώνοντας με ιλιγγιώδη ποσά την εργατική λαϊκή οικογένεια.

Εκδηλώσεις για άνεργους και τα παιδιά τους

Εκδηλώσεις για τους ανέργους και τα παιδιά τους, που δυσκολεύονται οικονομικά να τα βγάλουν πέρα, πραγματοποιεί η Λαϊκή Επιτροπή Γαλατσίου, την Παρασκευή 21/12 στις 6 το απόγευμα στο στέκι της Επιτροπής (Αρτέμιδος 8, Παλιό Τέρμα).

Αντίστοιχα, η Λαϊκή Επιτροπή Αγίων Αναργύρων - Καματερού σε συνεργασία με τη Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» (Εργατικές Πολυκατοικίες Καματερού) στις 23/12 στις 11 το πρωί παρουσιάζουν το θεατρικό έργο «Οι άπαιχτοι». Επίσης, η Λαϊκή Επιτροπή Αγίων Αναργύρων-Καματερού, στις 28/12 στις 9 το βράδυ, διοργανώνει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική στο χώρο του Πευκώνα στην κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίζουν τη δραστηριότητά τους οι Επιτροπές Αγώνα κατά της ακρίβειας(2022-05-19 00:00:00.0)
Εκοψαν το ρεύμα σε φτωχή οικογένεια αναπήρων!(2012-12-08 00:00:00.0)
Εκοψαν το ρεύμα σε φτωχή οικογένεια αναπήρων!(2012-12-08 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2012-05-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ