Πέμπτη 13 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκλογές Σπουδαστών καλλιτεχνικών σχολών

Εκλογές διεξάγει (καθημερινά μέχρι τις 19/12) ο Σύλλογος Σπουδαστών Σχολών Χορού, Θεάτρου, Κινηματογράφου, στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων (3ης Σεπτεμβρίου 48Β και Μάρνη, Εργατικό Κέντρο Αθήνας, 3ος όροφος γραφείο 317). Ημέρες και ώρες των αρχαιρεσιών: Τετάρτη - Πέμπτη: 10 π.μ. - 7 μ.μ, Παρασκευή: 5 - 7 μ.μ., Δευτέρα - Τετάρτη: 10 π.μ. - 7 μ.μ.

Ο σύλλογος καλεί τους σπουδαστές στις εκλογές, επισημαίνοντας ότι: «Γίνονται σε περίοδο που η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ με την ψήφιση του 3ουΜνημονίου και του προϋπολογισμού έρχεται να ισοπεδώσει ό,τι είχε μείνει όρθιο από δικαιώματα και κατακτήσεις των λαϊκών στρωμάτων. Η επίθεση που δεχόμαστε εμείς και οι οικογένειές μας, μας φέρνει αντιμέτωπους με το φόβο της ανεργίας, την αγωνία για το πώς θα πληρωθεί κάθε μήνα η σχολή, την ανασφάλεια για το πώς θα τα βγάλουμε πέρα. Πλάι σε αυτά, η πολιτική των κυβερνήσεων του κεφαλαίου οδηγεί σε συνεχή υποβάθμιση την καλλιτεχνική εκπαίδευση, όπου το τρίπτυχο ταξικοί φραγμοί, εμπορευματοποίηση υποβάθμιση κυριαρχεί.

«Θέλουμε να εκφραστεί μαζική συμμετοχή στις εκλογές του συλλόγου. Συμμετοχή που να απαντά στο ερώτημα, τι κίνημα χρειάζεται σήμερα. Συμμετοχή που να εκφράζει την ανάγκη οργάνωσης των σπουδαστών που έχουν τη διάθεση να αγωνιστούν. Συμμετοχή που να εκφράζει την ανάγκη να δυναμώσει η ταξική πάλη, αλληλεγγύη και ενότητα, στο πλευρό του ταξικού εργατικού κινήματος, του ΠΑΜΕ. Μέσα από το σύλλογο συζητάμε και οργανώνουμε την πάλη μας απέναντι σε όλα όσα μας βάζουν φρένο στις σπουδές και στη ζωή μας, βάζοντας μπροστά τις δικές μας, πραγματικές ανάγκες».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ