Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κοροϊδία με τις «εξαιρέσεις»

Οχτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν προχτές στην κινητοποίηση των ΑμΕΑ στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ άλλοι εφτά -εκ των οποίων τρεις ήταν και στη συγκέντρωση- κατέθεσαν Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας για «την προκλητική απόφαση της Κυβέρνησης να ανακαλέσει τις εξαιρέσεις που προέβλεπε το Πολυνομοσχέδιο για τους ανάπηρους πολίτες».

Και η παρουσία στη συγκέντρωση -με επικεφαλής τον πρωθιερέα των ανατροπών στην Πρόνοια, όταν ήταν γραμματέας στο υπουργείο, νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουπλή- αλλά και η Ερώτηση αποτελούν κοροϊδία προς τους αναπήρους και τις εκρηκτικές ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. Βυθισμένοι στην «κυβερνολαγνεία» και υποταγμένοι στη διαχειριστική λογική τάζουν εξαιρέσεις, καλλιεργούν εγκληματικές αυταπάτες στα ΑμΕΑ ότι δήθεν εκείνα μπορούν να ξεφύγουν από την αντιλαϊκή «θύελλα», όταν η παράδοση Υγείας - Πρόνοιας στις επιχειρήσεις τσακίζει την ίδια την επιβίωσή τους καθημερινά.

Ας τους γυρίσουν και οι ανάπηροι την πλάτη και να οργανώσουν τις δικές τους δυνάμεις για την αντεπίθεση στην αντι-αναπηρική πολιτική της συγκυβέρνησης. Με ηγεσίες τύπου ΕΣΑμΕΑ δε γίνεται τίποτε.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ