Σάββατο 24 Νοέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Στα μισά της διαδρομής η ΝΕ Σάμου του ΚΚΕ

Εχει ήδη καλύψει το πλάνο της κατά 53,33%

Με ποσοστό κάλυψης του πλάνου 53,33% η ΝΕ Σάμου του ΚΚΕ έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ότι θα το υπερκαλύψει. Μιλώντας στον «Ρ» ο Μανώλης Νεοφώτιστος, μέλος της ΝΕ, σημειώνει πως στην έως τα τώρα θετική εξέλιξη της μάχης της Οικονομικής Εξόρμησης αποτυπώνεται η δουλειά της ΚΟ όλα τα προηγούμενα χρόνια και οι γεροί δεσμοί που οικοδόμησε με τους ανθρώπους του μόχθου στο νησί. Δεσμοί που επιβεβαιώνονται και από άλλους δείκτες, στις μάχες που δίνει η Κομματική Οργάνωση.

Ειδικότερα για την Οικονομική Εξόρμηση τονίζει ότι έγινε πολύ έγκαιρα και πολύ συγκεκριμένη δουλειά με τις Κομματικές Οργανώσεις για την προετοιμασία τους, την καταγραφή και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων. Συμπληρώνει πως με αυξημένη απαιτητικότητα ρίχτηκαν στη μάχη με το κουπόνι τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, με χαρτί και μολύβι καταγράφηκαν οι χρεώσεις, η βοήθεια που πρέπει να δοθεί σε συντρόφους, ώστε να ανταποκριθούν και να σταθεί συνολικά η ΚΟ στο ύψος των απαιτήσεων που υπάρχουν.

Ο έλεγχος της δράσης είναι, επίσης, στοιχείο της αποτελεσματικότητάς της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πρόσφατη σύσκεψη των υπευθύνων των Αχτίδων, όπου ελέγχθηκαν οι δυνατότητες, αλλά και οι αδυναμίες που παρουσιάστηκαν κατά τις πρώτες μέρες της Οικονομικής Εξόρμησης και πάρθηκαν μέτρα αντιμετώπισής τους. Σχεδιάστηκαν εκδηλώσεις, πολιτιστικές και άλλες, που η εμπειρία έχει δείξει ότι συνεισφέρουν στην επίτευξη των στόχων κ.λπ..

Ο Μ. Νεοφώτιστος εκφράζει την αισιοδοξία της ΚΟ Σάμου ότι θα υπερκαλύψει το πλάνο της αν συνεχιστεί η δράση της με τους ίδιους ρυθμούς, με αυξημένη απαιτητικότητα και έλεγχο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ