Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤ.

Προς τιμήν του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν μικρό ποσό υπέρ του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κηπούπολης Περιστερίου. Στη μνήμη του ίδιου και της συντρόφου του Κατερίνας προσφέρει μικρό ποσό επίσης και η οικογένειά τους.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου, φίλου και συναδέλφου ΒΑΣΙΛΗ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ, που πρόσφατα «έφυγε», προσφέρω 50 ευρώ στη ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Θεοδωρίδης Κώστας

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας ΚΛΟΤΙΛΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, που σε όλη της τη ζωή πάλεψε για τα ιδανικά και τις αξίες του Κόμματος που η αγάπη, ο αλτρουισμός και το πάθος της για τη ζωή, ήταν τα σημεία αναφοράς της για όλους όσοι τη συναναστράφηκαν, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Γλυφάδας και 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αλίμου.

Ευθύμης, Δημήτρης, Νικόλας Κατσαρός και Ασπασία Μαχαιροπούλου

***

φωτο

Στις 8.12.2012 κλείνουν 10 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο ΕΠΟΝίτης αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ΒΑΪΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ του Νικολάου, που γεννήθηκε το 1930 στις Καρυές Δομοκού. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες όταν το 1947 εντάχθηκε στον ΔΣΕ, στο 7ο Τάγμα του Αλευρά. Μετά τη λήξη του Εμφύλιου έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του στάθηκε σταθερός στις αξίες και στα ιδανικά του ΚΚΕ.

ΒΑΪΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ
ΒΑΪΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ
Στη μνήμη του, η σύζυγός του Τασούλα, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αυλώνα Αττικής.

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και συντρόφου ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΠΑ, προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Τηλεπικοινωνιών της ΚΝΕ, για την Οοικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Αλέξανδρος - Χαρά

***

φωτο

Στις 27-11-11 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύντροφος και πατέρας ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ. Γεννήθηκε στους Μυτιληνιούς Σάμου το 1918. Αγωνιστής, Μεσανατολίτης, χρόνια στα έμπεδα Ντεκαμερέ κ.λπ. μαχητής του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου, αλύγιστος κομμουνιστής με αταλάντευτη θέληση και πείσμα για το δίκιο της ζωής και του αγώνα. Πρωτοπόρος στο κίνημα Ειρήνης, στο Σωματείο Κτιστών, μέχρι το τέλος της ζωής του πρόεδρος παραρτήματος ΠΕΑΕΑ Σάμου, πάντα πιστός στα ιδανικά Μαρξισμού - Λενινισμού, ακούραστος σύντροφος, αγαπητός σε όλους, μοναδικός κι αξέχαστος, ο μπάρμπα-Μήτσος. Ο μαχητής «Μαΐστρος» μας λείπει, αλλά μένει πάντα καθοδηγητής, με την ευγένειά του, τις παρακαταθήκες του, το έργο του. Στη μνήμη του, προσφέρουμε για την εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ μέσω ΚΟ Πυθαγορείου Σάμου.

Η συντρόφισσά του Καίτη, η κόρη του Κούλα Καραμηνά, ο γαμπρός του Βαγγέλης.

* Στη μνήμη του λατρευτού μας παππού, ΔΗΜΗΤΡΗ Σ. ΚΑΡΑΜΗΝΑ που μας νανούριζε με τα τραγούδια της Αντίστασης και μας σεργιάνισε στα λημέρια του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου, που μαζί περπατήσαμε στις Πορείες Ειρήνης και στα συλλαλητήρια, που μας δίδαξε τις αξίες του σοσιαλισμού για έναν καλύτερο κόσμο, προσφέρουμε στη μεγάλη αγάπη της ζωής του, στο τιμημένο ΚΚΕ, 100 ευρώ μέσω ΚΟ Κόκκινου Μύλου.

ΚΛΟΤΙΛΔΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
ΚΛΟΤΙΛΔΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
Τα εγγόνια του Δημήτρης και Αλκαίος


ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ