Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
  • Η ΚΟΒ Ε' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά διοργανώνει σύσκεψη σήμερα Τετάρτη, στην αίθουσα Συμβουλίων της Ε' Κοινότητας Πειραιά (Καλλέργη 142, 1ος όροφος), με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.
  • Οι ΚΟΒ Κερατσινίου - Δραπετσώνας, σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ» (Μ. Ασίας 24 και Παπαναστασίου - Ταμπούρια), διοργανώνει εκδήλωση με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου.
  • Η Αχτίδα ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής, σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ. (Καποδιστρίου 23), διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα «95 χρόνια από την Οχτωβριανή Επανάσταση - Η επικαιρότητα του σοσιαλισμού σήμερα». Θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.
  • Εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις, διοργανώνει η ΚΟΒ Κουφαλίων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, την Παρασκευή 23/11, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Κ. Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις, διοργανώνει η ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ, την Παρασκευή 23/11, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος Δημαρχείου). Θα μιλήσει ο Δ. Κρεωνάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ