Σάββατο 17 Νοέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΡΤΑΛ ΤΟΥ ΚΚΕ «902.gr»
Ζεστή υποδοχή την πρώτη μέρα λειτουργίας

Χιλιάδες επισκέψεις χτες και από χώρες εκτός Ελλάδας

Ζεστή υποδοχή επεφύλαξαν χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου στο πόρταλ του ΚΚΕ, τον «902.gr», που έκανε χτες «ποδαρικό» στην καθημερινή ενημέρωση του λαού και της νεολαίας, δίπλα στο «Ριζοσπάστη» και το ραδιοφωνικό «902». Η ειδησεογραφική πύλη του Κόμματος, που λειτουργεί στη διεύθυνση www.902.gr, βγήκε «στον αέρα» του διαδικτύου χτες στις 8 το πρωί και μέχρι τις 8 το βράδυ (μέσα σε περίπου 12 ώρες), ξεπέρασε τις 16.000 επισκέψεις, με περίπου 12.000 μοναδικούς επισκέπτες.

Η απήχηση του πόρταλ ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα, αφού καταγράφηκαν επισκέψεις από χώρες όπως η Τουρκία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κύπρος, η Γαλλία, η Σουηδία, η Ελβετία και η Ιταλία. Η έναρξη λειτουργίας του πόρταλ αποτελεί πρώτο θέμα στο επίσημο site του ΚΚ Τουρκίας (www.haber.sol.org.tr), με μεταφρασμένα τα κείμενα της πρώτης σελίδας. Δεκάδες ήταν και τα email που κατέφθασαν στο ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιο του «902.gr» με ευχές, παρατηρήσεις σχετικά με τη βελτίωσή του και ανταποκρίσεις από διάφορες περιοχές.

Η ιστοσελίδα ετοιμάστηκε χάρη στο μεράκι και την εθελοντική δουλειά μελών του Κόμματος και στα ίδια «υλικά» θα στηριχτεί και η λειτουργία της: Στη συμβολή των μελών, αλλά και των οπαδών και των φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Με καθημερινή και συνεχή ειδησεογραφία, με κείμενα, ανταποκρίσεις, σχολιασμό, φωτορεπορτάζ, βίντεο και ζωντανές μεταδόσεις, στόχος του «902.gr» είναι να συμβάλει στην ενημέρωση των εργαζομένων και της νεολαίας. Να αποκαλύπτει τον ταξικό χαρακτήρα των καθημερινών πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων, να προβάλλει τους εργατικούς λαϊκούς αγώνες, να προβάλλει και να εκλαϊκεύει την πολιτική του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ