Τρίτη 20 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αρνήθηκαν να παραστούν οι αιρετοί

Αρνήθηκαν οι αιρετοί να παραστούν στη φιέστα του Κ. Λαλιώτη, την προηγούμενη Κυριακή, οπότε και εγκαινίασε τμήμα της Αττικής οδού. Οι δήμαρχοι των Μεσογείων και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ανατολικής Αττικής καταγγέλλουν πως η κατασκευή της Αττικής Οδού δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα στην περιοχή τους, ενώ δε συνοδεύεται από τα απαραίτητα έργα υποδομής.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται και σε ομόφωνη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής, οι κάτοικοι της περιοχής δεν έχουν απευθείας πρόσβαση στο νέο αεροδρόμιο των Σπάτων. Οι υποσχέσεις για τη δημιουργία αποχετευτικού δικτύου και αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής δεν υλοποιήθηκαν, ενώ ο οικιστικός ιστός της περιοχής έχει διασπαστεί.

Για το θέμα, συναντήθηκαν οι δήμαρχοι χτες το απόγευμα με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδη, ο οποίος για μια ακόμη φορά τους μοίρασε υποσχέσεις, λέγοντας ότι θα ενημερώσει την κυβέρνηση. Οι κάτοικοι, όμως, των περιοχών έχουν χορτάσει από τις υποσχέσεις της κυβέρνησης, αφού και ο Κ. Λαλιώτης τους υπόσχονταν αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία ακόμη... περιμένουν οι κάτοικοι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ