Σάββατο 10 Νοέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ενα ξεχωριστό στιγμιότυπο

Ο Διαμ. Μαυροδόγλου, ενώ παραλαμβάνει την πλακέτα
Ο Διαμ. Μαυροδόγλου, ενώ παραλαμβάνει την πλακέτα
Με μια σεμνή εκδήλωση και σε συγκινησιακά φορτισμένη - από το μέγεθος της προσφοράς τους - ατμόσφαιρα, το συνέδριο της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ τίμησε χτες τέσσερα στελέχη του εργατικού και συνταξιουχικού κινήματος. Πρόκειται για τους: Διαμαντή Μαυροδόγλου, Δέσποινα Βενετσανοπούλου, Ελένη Λουκά και Σοφία Φραγγή.

Οπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Μ. Ραλλάκης, γενικός γραμματέας της απερχόμενης διοίκησης, «με την αναφορά μας στα συγκεκριμένα στελέχη για τη δράση τους και την προσφορά τους στους αγώνες που συνεχίζουν να δίνουν ενάντια στις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης - Ευρ. Ενωσης - κεφαλαίου δε θέλουμε να "ξεχωρίσουμε από τον κόσμο" καμία προσωπικότητα. Αντίθετα, με τα προαναφερόμενα στελέχη, θέλουμε να "ενώσουμε τον κόσμο" κάτω από το λαμπερό παράδειγμα της δράσης τους στον κοινό αγώνα για τη λύση των προβλημάτων μας και τη λαϊκή εξουσία. Ας φανούμε, λοιπόν, όλοι μας άξιοι συνεχιστές της προσφοράς τους».

Στα τέσσερα στελέχη του συνταξιουχικού κινήματος απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, ενώ στους σύντομους χαιρετισμούς τους αυτό που με σαφήνεια υπογράμμισαν είναι ότι όσο βρίσκονται στα πόδια τους θα βρίσκονται και στον αγώνα, γιατί, όπως υπογράμμισε ο Δ. Μαυροδόγλου, ο «αγώνας δε δίνει συντάξεις».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ