Σάββατο 3 Νοέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6-7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ
Να κάνουμε τη νύχτα μέρα!
  • Να μην περάσουν τα μέτρα!
  • Η απεργία να γίνει υπόθεση κάθε εργάτη, κάθε λαϊκής οικογένειας!

Καμιά αναμονή, καμιά ταλάντευση, καμιά καθυστέρηση! Να δουλέψουμε σκληρά! Να δουλέψουμε κάθε ώρα και λεπτό που απομένει μέχρι το ξημέρωμα της Τρίτης! Με την οργάνωση που απαιτεί η επιτυχία της κρίσιμης μάχης της 48ωρης απεργίας. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Στις 6 και 7 Νοέμβρη όλοι οι τόποι δουλειάς, όλα τα μικρομάγαζα, όλα τα χωράφια, όλα τα σχολειά κι οι σχολές, όλες οι γειτονιές, να «νεκρώσουν» από τους εργάτες και τις λαϊκές οικογένειες που πρέπει να παρατήσουν τα πάντα και να κατέβουν μαζικά, αποφασιστικά, οργανωμένα, στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

Να διαδηλώσουν για να μην περάσουν τα μέτρα. Να διαδηλώσουν ότι αρνούνται να κάνουν θυσίες για να ζουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους μια ζωή γεμάτη στερήσεις και βάσανα.

Με την πρωτόγνωρη απεργία που πρέπει να έχει η 48ωρη απεργία, να δώσουν ώθηση στη μάχη ενάντια στην πολιτική που εξαθλιώνει το λαό και αντιμετωπίζει την κρίση με στόχο τη διάσωση του κεφαλαίου.

Μέχρι τελευταία στιγμή, να συνεχιστεί η οργάνωση της απεργίας, με συνελεύσεις, συσκέψεις, εξορμήσεις, περιοδείες σε τόπους δουλειάς και γειτονιές. Να φτάσει το απεργιακό κάλεσμα παντού, να διαβαστεί, να συζητηθεί. Στις πύλες των εργοστασίων, στο διάλειμμα ή το σχόλασμα από τη δουλειά, στο καφενείο, στην πλατεία και την παιδική χαρά, στο χωράφι, στην αγορά. Παντού!


Στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας εντάσσονται και οι γενικές συνελεύσεις και συσκέψεις που θα γίνουν:

  • Κυριακή 4 Νοέμβρη:

- Το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης προχωρά σε Γενική Συνέλευση, στις 10 π.μ., στο ΕΚΘ.

- Το παράρτημα του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Αττικής στο Κορωπί προχωρά σε σύσκεψη στα γραφεία του (Βασ. Κωνσταντίνου 300, 3ος όροφος), στις 11 π.μ.

- Το κλαδικό Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Φθιώτιδας, έχει Γενική Συνέλευση.

  • Δευτέρα 5 Νοέμβρη: Η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Νομού Αττικής καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου στη Γενική της Συνέλευση στις 5.30 μ.μ. στα γραφεία της στο ΕΚΑ (Γ' Σεπτεμβρίου 48β, 2ος όροφος).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ