Τρίτη 30 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Σκόνταψαν οι πρωτοπόροι

Αγωνιστική με έντονο... σασπένς ήταν η 8η του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE που ολοκληρώθηκε χτες με δύο αναμετρήσεις.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, ύστερα από ένα σερί επτά νικών από την έναρξη του πρωταθλήματος, σταμάτησε στο Χαριλάου, αφού απώλεσε τους πρώτους δύο βαθμούς κόντρα σε έναν ψυχωμένο Αρη (2-2) που δυσκόλεψε τους Πειραιώτες οι οποίοι διατηρήθηκαν στην κορυφή με τέσσερις πόντους από το δεύτερο Πανιώνιο.

Ιδιο αποτέλεσμα είχαμε και στο άλλο ματς της Κρήτης, όπου αν και ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δύο φορές του ΟΦΗ η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει και να ανέβει ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ΑΕΚ «έσπασε» το ρόδι καθώς νίκησε τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ πετυχαίνοντας τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, όμως παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέρασε και πάλι ο Πανιώνιος μετά την εκτός έδρας νίκη του στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού. Ο τεχνικός της ομάδας της Θράκης Σάββας Παντελίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο και τη θέση του θα πάρει ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο ΠΑΟΚ υποχώρησε στην τρίτη θέση μετά την ισοπαλία που παραχώρησε στην Κέρκυρα σε μία από τις αρκετές «λευκές» ισοπαλίες της αγωνιστικής. Με το ίδιο αποτέλεσμα (0-0) ολοκληρώθηκε το Σάββατο το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τα κυριακάτικα της Βέροιας-Ξάνθης και ΠΑΣ Γιάννενα με Ατρόμητο.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής: Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 0-0, Πανθρακικός-Πανιώνιος 1-2 (59' Μουνάφο - 18', 87' Αραβίδης), Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-0, Γιάννενα-Ατρόμητος 0-0, Βέροια-Ξάνθη 0-0, ΑΕΚ-Πλατανιάς Χανίων 1-0 (66' Φούντας), ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2 (27' Κουτσιανικούλης, 72' Παπάζογλου - 8' Τοτσέ, 29' Μαυρίας), Αρης-Ολυμπιακός 1-1 (3' Παπαστεριανός, 79' Αγκάνθο - 9' Αμπντούν, 82' Χολέμπας).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 22, Πανιώνιος 18, ΠΑΟΚ 17, Αστέρας Τρίπολης 14, Πλατανιάς, Ατρόμητος 11, ΟΦΗ 10, Κέρκυρα, Βέροια, Γιάννινα, ΠΑΟ 9, Αρης 7, Πανθρακικός, Λεβαδειακός, Ξάνθη 6, ΑΕΚ 5.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ: 8 γκολ: Τζιμπούρ, 5 γκολ: Περόνε, Αθανασιάδης. 4 γκολ: Αγκάνθο, Χολέμπας.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ατρόμητος-Πανθρακικός, Πλατανιάς-Κέρκυρα, Ολυμπιακός-ΟΦΗ, Ξάνθη-Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης-Γιάννενα, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, ΠΑΟ-ΑΕΚ, Αρης-Βέροια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ