Τετάρτη 24 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Τιμή στο μεγάλο ΟΧΙ του λαού μας

Οι αντιστασιακοί δε μετέχουν στις επίσημες παρελάσεις

Η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ τιμά το Μεγάλο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο φασισμό, μετέχοντας μαζικά και μαχητικά στους αγώνες του λαϊκού ταξικού κινήματος. Τιμά τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας καταδικάζοντας την πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - Ευρωπαϊκής Ενωσης και ΔΝΤ, που οδηγεί το λαό μας στον εργασιακό μεσαίωνα.

Τα παραπάνω υπογραμμίζονται σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) για την 28η Οκτώβρη και προστίθεται:

Οι αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ είναι περήφανοι για τους αγώνες τους, τόσο στα χρόνια της χιτλεροφασιστικής κατοχής και το μεγάλο Δεκέμβρη του 1944 εναντίον της ένοπλης επέμβασης του αγγλικού ιμπεριαλισμού, καθώς και για την τρίχρονη εποποιία του ΔΣΕ.

Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, επισημαίνεται, δε μετέχει στις επίσημες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη συγκυβέρνηση και τις τοπικές αρχές, εκδηλώσεις που είναι καταφανώς αντίθετες με το πνεύμα του μεγάλου ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο φασισμό και της ηρωικής αντίστασης του λαού μας στα χρόνια της χιτλεροφασιστικής κατοχής.


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ