Τρίτη 23 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΕΗ
Νέο έντυπο λογαριασμού λίγο πριν το «λογαριασμό»

Λίγο πριν αποφασιστούν οι νέες αυξημένες τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος για το 2013, οι νέες αυξημένες τιμές των «επιμέρους» χρεώσεων που έχουν να κάνουν με τη Μεταφορά, τη Διανομή, τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ), τις ΑΠΕ, αλλά και πριν «απελευθερωθούν» τα οικιακά τιμολόγια, φέρνοντας νέα δεινά στις εργατικές και λαϊκές οικογένειες, η ΔΕΗ αλλάζει το ...έντυπο των λογαριασμών.

Το νέο έντυπο θα είναι μονόφυλλο και σύμφωνα με τη ΔΕΗ πιο κατανοητό και εύχρηστο. Στην μπροστινή όψη θα διακρίνονται με μια γρήγορη ματιά στοιχεία όπως: Το συνολικό ποσό πληρωμής, οι χρεώσεις που περιλαμβάνει ο λογαριασμός συνοπτικά, η συνολική κατανάλωση ρεύματος, η ημερομηνία λήξης του λογαριασμού, ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής και η ημερομηνία της επόμενης καταμέτρησης, καθώς και μηνύματα για την εξυπηρέτηση των πελατών και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Στην πίσω όψη θα εμφανίζονται αναλυτικά όλες οι χρεώσεις του λογαριασμού, όπως οι χρεώσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα και οι χρεώσεις υπέρ τρίτων (Δήμοι, ΕΡΤ κ.λπ.), τις οποίες η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να εισπράττει μέσω των λογαριασμών ρεύματος.

Η αποστολή του νέου εντύπου ξεκίνησε από χτες και σύμφωνα με τη ΔΕΗ εξοικονομούνται περισσότερα από 45.000.000 φύλλα χαρτιού ετησίως.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org