Σάββατο 20 Οχτώβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαζικά υπέρ της πρότασης νόμου του ΚΚΕ

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών στη διεύθυνση katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr

Η ιστοσελίδα όπου συλλέγονται οι υπογραφές
Η ιστοσελίδα όπου συλλέγονται οι υπογραφές
Πληθαίνουν οι αποφάσεις φορέων του κινήματος και οι υπογραφές στο διαδίκτυο υπέρ της πρότασης νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων, των εφαρμοστικών και του μεσοπρόθεσμου. Χιλιάδες είναι αυτοί που ζητάνε να συζητηθεί άμεσα στη Βουλή η πρόταση νόμου του ΚΚΕ και καλούν τους βουλευτές των άλλων κομμάτων να την υπερψηφίσουν.

Η συλλογή υπογραφών στήριξης στο διαδίκτυο συνεχίζεται στην ιστοσελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr. Μέχρι χτες βράδυ, οι υπογραφές προσέγγιζαν τις 16.000, μέσα σε μόλις έντεκα μέρες από την ενεργοποίηση της ιστοσελίδας. «Μαζικά και πλατιά να συνεχιστεί η συλλογή υπογραφών στο διαδίκτυο για την υποστήριξη της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ, ώστε να αναγκαστεί η κυβέρνηση να τη φέρει στη Βουλή», καλεί τους εργαζόμενους και το λαό το ΚΚΕ.

Στους φορείς που με αποφάσεις και ψηφίσματα στηρίζουν την πρόταση νόμου του ΚΚΕ, προστέθηκαν χτες ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων, με ψήφισμα της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης και η γενική συνέλευση των εργαζομένων στη Μοντεσσοριανή Σχολή Αθηνών «Μαρία Γουδέλη».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ