Τρίτη 16 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΑΡ
Συμφωνεί σε όλα στο όνομα της δόσης...

Στα «κεραμίδια» βγήκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Α. Παπαδόπουλος, δημαγωγώντας ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή καμία περαιτέρω αλλαγή στα εργασιακά, για να αυτοδιαψευστεί λίγο μετά στην ίδια συνέντευξη.

Μιλώντας χτες στον ρ/σ της ΝΕΤ, ισχυρίστηκε ότι ο υπουργός Εργασίας έχει ρητή εντολή να παραπέμπει θέματα που αφορούν στον τομέα αυτό στους πολιτικούς αρχηγούς, και συμπλήρωσε: «Από τη δική μας πλευρά δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά αυτά τα ζητήματα. Θα πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα όρια ώστε να μην μπουν καν σε συζήτηση ή σε διαπραγμάτευση, γιατί στη διαπραγμάτευση κάτι θα χάσεις από αυτά».

Ο Α. Παπαδόπουλος φόρτωσε την ευθύνη αποκλειστικά στην τρόικα ισχυριζόμενος ότι «διακατέχεται από ακραίες ιδεοληψίες», σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κρύψει απ' το λαό ότι ξεδιπλώνεται η φιλομονοπωλιακή ευρωενωσιακή στρατηγική με την οποία συμφωνούν και τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης. Λίγο μετά διέψευσε τον εαυτό του ομολογώντας ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέραν της διαπραγμάτευσης «επειδή η χώρα μας έχει ανάγκη τη δόση και δεν έχει τη δυνατότητα να τους πει "γεια σας κύριοι"».

Στο μεταξύ, επίθεση κατά του στελέχους της Ν. Μπίστη, με προπηλακισμούς και απειλές, καταγγέλλει η ΔΗΜΑΡ, κάνοντας λόγο σε ανακοίνωσή της για «ακροδεξιούς τραμπούκους» και ζητώντας την αντιμετώπιση της «Χρυσής Αυγής» ως «νεοναζιστικής οργάνωσης» με «όλους τους νόμιμους τρόπους».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ