Παρασκευή 12 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Απλήρωτοι ένα χρόνο στη Δημοτική Επιχείρηση

Σε αποκλεισμό όλων των υπηρεσιών του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Επιχείρηση Αθλητισμού και Πολιτισμού, με αποτέλεσμα να μη λειτουργήσει καμία υπηρεσία του δήμου.

Οι 180 συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι απλήρωτοι εδώ και ένα χρόνο και ο δήμος δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για να λειτουργήσει η επιχείρηση και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Επίσης από το Σεπτέμβρη που θα έπρεπε να ξεκινήσουν τα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα, αυτά παραμένουν στον αέρα καθώς η δημοτική αρχή δεν έχει προσλάβει το αντίστοιχο προσωπικό.

Ανάμεσα στους απλήρωτους είναι και οι αορίστου χρόνου εργαζόμενοι στην επιχείρηση, αλλά και 45 εργαζόμενοι με ειδικές ανάγκες που απασχολούνται μέσα από πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι, κινδυνεύει να διακοπεί και το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Στο πλευρό τους είναι ο σύλλογος των εργαζομένων στο δήμο και όπως δήλωσε ο πρόεδρος Δημήτρης Κουτζής, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα με αποκλεισμό των υπηρεσιών και πορεία από το Δημαρχείο Κερατσινίου στο παλιό Δημαρχείο της Δραπετσώνας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ