Παρασκευή 12 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
Στη μάχη και η ΟΓΕ

Κάλεσμα για την επιτυχία της απεργίας απευθύνει η ΟΓΕ. Στην ανακοίνωση της αναφέρει:

«Η ΟΓΕ καλεί τις γυναίκες των εργατικών - λαϊκών οικογενειών να δώσουν το δικό τους "παρόν" στην απεργιακή μάχη, να σταθούν αποφασιστικά ενάντια στα μέτρα που εξοντώνουν τις ίδιες και τις οικογένειές τους. Να δυναμώσουν με τη συμμετοχή και τη δράση τους το εργατικό - λαϊκό μπλόκο που χρειάζεται να υψωθεί τώρα απέναντι στη βαρβαρότητα.

Οι σύλλογοι και οι ομάδες της ΟΓΕ θα μετατρέψουν κάθε ώρα μέχρι την απεργία, σε ώρα μάχης. Καμία εργαζόμενη να μη βρεθεί μόνη της απέναντι στο φόβο της απόλυσης, απέναντι στον εκβιασμό για να δεχθεί το ψαλίδισμα του μισθού της. Καμία άνεργη να μη μείνει μόνη στον αγώνα για επιβίωση. Καμία μάνα να μη νιώσει πως η αγωνία της να μεγαλώσει τα παιδιά της είναι ατομική της υπόθεση. Ολες στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας.

Στις 18 Οκτώβρη καμία εργαζόμενη στη δουλειά, καμία γυναίκα κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού, καμία βυθισμένη στην απογοήτευση και την απελπισία. Παίρνουμε μέρος μαζικά και μαχητικά στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στις 10.30 στην Ομόνοια».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ