Παρασκευή 12 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ «ΚΑΡΦΟΥΡ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΑ»
Την Κυριακή ξεκινούν οι εκλογές

Την Κυριακή 14 Οκτώβρη αρχίζουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις «ΚΑΡΦΟΥΡ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΑ», οι οποίες και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 21 Οκτώβρη. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίζουν καθημερινά στα γραφεία του σωματείου (Σωκράτους 51, 2ος όροφος).

Να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην επίθεση της εργοδοσίας, ενισχύοντας το σωματείο τους, ψηφίζοντας μαζικά στις εκλογές, απευθύνει στους εργαζόμενους των παραπάνω επιχειρήσεων ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. «Δυναμώνοντας το σωματείο μας δυναμώνουμε και το κλαδικό μας σωματείο και το ΠΑΜΕ, σπάμε τη μοιρολατρία και το συμβιβασμό, απομονώνουμε τους κυβερνητικούς εργοδοτικούς συνδικαλιστές, της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων που σε συνεργασία με τους εργοδότες έχουν φτιάξει εργοδοτικά σωματεία στο "ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ", τον "ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ", τον "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ"», υπογραμμίζει.

Οπως άλλωστε τονίζει το κλαδικό συνδικάτο, η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα δεν θα έχει τέλος όσο οι εργαζόμενοι υποχωρούν. Γι' αυτό «η ενίσχυση του επιχειρησιακού μας σωματείου είναι μια απάντηση όχι μόνο στην εργοδοσία της επιχείρησης αλλά στην εργοδοσία όλου του κλάδου, ότι αρνούμαστε να υποστούμε θυσίες για να αυξάνει τα κέρδη της η εργοδοσία. Βάζουμε στόχο για μισθούς που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας, για κατάργηση του ωρομίσθιου και της μερικής απασχόλησης και μετατροπής τους σε συμβάσεις αορίστου χρόνου με σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους τους εργαζόμενους, για νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας», καταλήγει μεταξύ άλλων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ