Παρασκευή 12 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις Αντιστασιακών
  • Το Παράρτημα Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για το μπλόκο του Βύρωνα την Κυριακή 14 Οκτώβρη. Καλεί σε προσυγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Ταπητουργείο) και σε πορεία στο Ηρώο της Εθνικής Αντίστασης. Εκεί θα ακολουθήσει ομιλία του προέδρου του Παραρτήματος και εκδήλωση, στην οποία θα πάρουν μέρος οι καλλιτέχνες: Χάρης Αρώνης, Ελένη Γερασιμίδου, Στέφανος Ψαραδάκος, Βασίλης Κολοβός και Κώστας Καζάκος.
  • Εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 71 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ διοργανώνει το Παράρτημα Χίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 14 Οκτώβρη, στις 11 π.μ. στον προαύλιο χώρο του Αγίου Γεωργίου του Μελαχρινού στον Κάμπο.
  • Τα Παραρτήματα Κέρκυρας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνουν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο Λαζαρέτο εκδήλωση μνήμης και τιμής των εκτελεσμένων την περίοδο 1947-1949 αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού. Η μετάβαση στο χώρο των εκτελέσεων, στο Λαζαρέτο, θα γίνει από το Λιμάνι στις 10 π.μ. (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Φουαγιέ του Δημοτικού θεάτρου).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ