Κυριακή 18 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
Τροχοί
ΓΚΑΖΙΕΣ

ΝΕΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ελκυστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα από την Daewoo. Η Daellas ΑΕ με το Super Deal Plus συμφωνεί με τον πελάτη όχι μόνο για την αγορά ενός αυτοκινήτου αλλά και για το επόμενο, το οποίο φυσικά θα πρέπει να είναι της εταιρίας. Η τιμή είναι προσυμφωνημένη δίνοντας έτσι ασφαλή μεταπώληση. Η αγορά μπορεί να γίνει με ιδιαίτερα χαμηλή προκαταβολή και εξόφληση έως 4 χρόνια, διαμορφώνοντας έτσι τη δόση για ένα Lanos με air condition στις 28.000 δρχ. Η χρηματοδότηση Super Deal παραμένει προσφέροντας 0% προκαταβολή, μηνιαίο επιτόκιο 0,628%, εξόφληση σε 60 μήνες, καταβολή 1ης δόσης μετά από έξι μήνες άτοκα και 3 χρόνια εγγύηση.

* * *

ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 11.000 τμ έθεσε σε λειτουργία η HYUNDAI Ελλάς, εκ των οποίων τα 2.100 είναι στεγασμένα. Πρόκειται για χώρους προετοιμασίας, ελέγχου και διανομείς των καινούριων αυτοκινήτων που βρίσκονται στο ιδιόκτητο τελωνειακό χώρο της HYUNDAI Hellas, ώστε να περιορίζονται οι μετακινήσεις και να απλοποιούνται οι διαδικασίες. Η δυνατότητα είναι 300 αυτοκίνητα ημερησίως και περιλαμβάνει 4 γραμμές πλύσης / αποκέρωσης, 8 γραμμές ελέγχου και προετοιμασίας, συνεργείο και φανοποιείο. Ο συνολικός χώρος των εγκαταστάσεων καλύπτει πλέον 20.000 τμ και αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι λειτουργίες ορίζονται από το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9002.

* * *

ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ της Βαλκανικής Ενωσης Μοτοσικλέτας ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Αγώνων Μοτοσικλέτας. Στην Ενωση συμμετέχουν η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Γιουγκοσλαβία, η Τουρκία, η Ρουμανία και η FYROM. Ηδη προκηρύχτηκαν δυο κύπελλα. Το Βαλκανικό κύπελλο αγώνων ταχύτητας, το οποίο θα διεξαχθεί: 6 Μαΐου - Βουλγαρία, 3 Ιουνίου - Γιουγκοσλαβία, 17 Ιουνίου - Τουρκία, 24 Ιουνίου - Ελλάδα, 16 Σεπτεμβρίου - Ρουμανία και 23 Σεπτεμβρίου FYROM. Επίσης προκηρύχτηκε το Βαλκανικό Κύπελλο Αγώνων Motocross, το οποίο θα διεξαχθεί: 25 Μαρτίου - Ελλάδα, 24 Ιουνίου - Τουρκία, 1 Ιουλίου - Βουλγαρία, 2 Σεπτεμβρίου - Ρουμανία, 16 Σεπτεμβρίου - Γιουγκοσλαβία και 7 Οκτωβρίου - FYROM.

* * *

ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ποιότητας ISO 9002 απέκτησε η Citroen Ελλάς από τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης TUV ΕΛΛΑΣ (RWTUV). Στο νέο σύστημα λειτουργίας έχουν ενσωματωθεί όλες οι υπηρεσίες της εταιρίας που περιλαμβάνουν: πώληση αυτοκινήτων και ανταλλακτικών μέσω των δικτύων και των επικείμενων αντιπροσώπων, τεχνική υποστήριξη, πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, καθώς και πώληση αυτοκινήτων για εξειδικευμένες ανάγκες επαγγελματιών και δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ