Παρασκευή 5 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
«ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Να μη συμπληρωθεί το ερωτηματολόγιο

Το υπουργείο Παιδείας προωθεί την «αξιολόγηση» του σχολείου της «αγοράς», αυτή την περίοδο, με ένα ερωτηματολόγιο, για να δείξει ότι ...ζητά τη γνώμη των εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί απαντούν αρνητικά γενικά στην «αξιολόγηση» και ΕΛΜΕ και Σύλλογοι καλούν να μη συμπληρωθεί το ερωτηματολόγιο. Κάλεσμα για να μη συμπληρωθεί το ερωτηματολόγιο απευθύνει στους εκπαιδευτικούς το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών. Σχετική απόφαση για μη συμμετοχή στη διαδικασία του ερωτηματολογίου έχουν βγάλει τα ΔΣ της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ.

Η ΕΛΜΕ Πειραιά «με βάση τις αποφάσεις των ΓΣ και του ΔΣ» καλεί «όλους τους εκπαιδευτικούς να μη συμμετάσχουν με κανένα τρόπο στον περίφημο ηλεκτρονικό διάλογο που ξεκινά το υπουργείο Παιδείας. Στόχος του διαλόγου είναι να νομιμοποιήσει, στη συνείδηση των εκπαιδευτικών και της κοινωνίας, την αξιολόγηση και τους αντιεκπαιδευτικούς της στόχους».

Εκτός από την ΕΛΜΕ Πειραιά, κάλεσμα για να μη συμπληρωθεί το ερωτηματολόγιο έχουν βγάλει η ΕΛΜΕ Ευρυτανίας, η Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ρ. Ιμβριώτη» (Βύρωνα - Παγκρατίου - Καισαριανής), «Γ. Σεφέρης» (Νέας Ιωνίας - Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης), Μενιδίου «Σωκράτης».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org