Τρίτη 2 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Εμπόδισαν διακοπή ρεύματος

Η άμεση και δυναμική παρέμβαση του Συνδικάτου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Ν. Λάρισας είχε ως σαν αποτέλεσμα να μη γίνει διακοπή ρεύματος και να δεχθεί η ΔΕΗ τη ρύθμιση του χρέους μιας δημοτικής υπαλλήλου με βάση την οικονομική της δυνατότητα.

Το Συνδικάτο οργάνωσε αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ, αφού η εταιρεία αρνούνταν να δεχθεί τη ρύθμιση των χρεών της εργαζόμενης, απειλώντας με διακοπή ρεύματος, παρά το γεγονός ότι, μετά τις περικοπές του μισθού της και την υψηλή δόση του στεγαστικού δανείου, καλείται να ζήσει την οικογένειά της (μονογονεϊκή) με 78 ευρώ το μήνα!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Συνδικάτο υπογραμμίζει: «Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του νομού να σπάσουμε το φόβο, τη μοιρολατρία και την τρομοκρατία. Κανένας να μη μείνει μόνος του, να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο για να γίνει πραγματικά το αποκούμπι του κάθε εργαζόμενου στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Να οργανώσουμε τον αγώνα μας στην κατεύθυνση να πληρώσουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές κλπ. Μόνο έτσι θα γλιτώσουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα από τα βάσανα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ