Τρίτη 2 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΥΓΕΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συγκέντρωση υγειονομικών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και στη συνέχεια συμβολική κατάληψη του κόμβου της Ευαγγελίστριας και πορεία μέχρι το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ πραγματοποίησαν χτες το πρωί οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση των δημόσιων νοσοκομείων, στη μη πληρωμή των δεδουλευμένων τους, στις καταργήσεις και συγχωνεύσεις κλινικών.

Με το τέλος της κινητοποίησης πραγματοποιήθηκε συνέλευση των εργαζομένων από τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Αποφασίσθηκε συνέχιση των κινητοποιήσεων με αποκλεισμούς και καταλήψεις των διοικήσεων των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης. Την Πέμπτη, θα γίνουν γενικές συνελεύσεις έξω από τις έδρες των Υγειονομικών Περιφερειών.

Στην κινητοποίηση των υγειονομικών, παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με την βουλευτή του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου, η οποία στη συνέχεια, χαιρέτησε στη συνέλευσή τους στο ΑΧΕΠΑ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ