Σάββατο 29 Σεπτέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
Καταγγέλλει νοθεία

Ενόψει του συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης

Την απερχόμενη πλειοψηφία του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης που πρόσκειται στην ΠΑΣΚΕ και οργανώνει ένα ακόμα νόθο συνέδριο, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας «η Πρωτοπορία».

Σε ανακοίνωσή του, σημειώνει: «Αρνούνται να δώσουν την κατάσταση των αντιπροσώπων στον αντιπρόσωπο του συνδικάτου μας, με το επιχείρημα πως δεν είναι έτοιμη, η αλήθεια όμως είναι ότι δε θέλουν να βγουν τα άπλυτά τους στη φόρα.

Το Σάββατο 23/9/2012, έγινε γενική συνέλευση των αντιπροσώπων και εκλέχτηκε Εφορευτική Επιτροπή για τη διεξαγωγή των εκλογών στις 3 Οκτώβρη. Στη συνέλευση δεν υπήρχε κατάσταση ανά σωματείο με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους, παρά μόνο μια κατάσταση με το ονοματεπώνυμο των παρόντων. Αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να ελέγξει αν αυτοί που ψηφίζουν είναι νόμιμοι αντιπρόσωποι ή όχι. Αυτό το ήξεραν μόνο οι εκλογομάγειροι...

Η πλειοψηφία του απερχόμενου ΔΣ του Εργατικού Κέντρου, εδώ και χρόνια είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία στο πλευρό της εργοδοσίας και των κυβερνήσεων του κεφαλαίου, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και τώρα της τρικομματικής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ. Συνεργάτες της συμβιβασμένης πλειοψηφίας της ΓΣΣΕ, που τριγυρνούσαν και τριγυρνούν από διάλογο σε διάλογο ξεπουλώντας ό,τι απέμεινε από τα δικαιώματα της εργατικής τάξης. Είναι αυτοί που παρότρυναν τα σωματεία της ΒΙΟΡΟΛ και του Επισιτισμού στην Πιερία, να υπογράψουν την εκ περιτροπής εργασία.

Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί τους εργαζόμενους της Πιερίας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, για το ρόλο της απερχόμενης Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου. Καλούμε τους νόμιμα εκλεγμένους αντιπροσώπους του Συνεδρίου να μη γίνουν συνένοχοι στη σφαγή των εργαζομένων, από την τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, την ΕΕ και τις δυνάμεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Να ψηφίσουν το συνδυασμό της Εργατικής Ταξικής Ενότητας που στηρίζει το ΠΑΜΕ και βρίσκεται όπως πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ