Τρίτη 11 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πυρκαγιές σε πολλές περιοχές της χώρας

Σε εξέλιξη βρίσκονταν χτες πυρκαγιές σε Ρόδο, Κάρυστο και Κρήνη Γυθείου. Φωτιές εκδηλώθηκαν την Κυριακή στη Σαλαμίνα, και τη Φθιώτιδα, ενώ στη Μεσσηνία, 32χρονος ομολόγησε 21 εμπρησμούς σε διάστημα μιας βδομάδας.

Στην Φθιώτιδα φωτιά ξέσπασε αργά προχτές το απόγευμα σε δασική έκταση της περιοχής Δύο Βουνά, όπου επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, πεζοπόρο τμήμα οκτώ ατόμων και δύο αεροσκάφη.

Στην Εύβοια, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε προχτές στις δέκα το πρωί σε χαμηλή βλάστηση στην θέση Πλατανιστό Λυγιά αλλά λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή οι φλόγες πέρασαν μέσα από το χωριό Καστρί όπου μάλιστα προξένησαν ζημιές σε κτίσματα.

Σε εξέλιξη βρίσκονταν χτες η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε προχτές το μεσημέρι σε δασική έκταση της περιοχής Κρήνης, λίγο έξω από το Γύθειο. Η φωτιά ξέσπασε σε χαράδρα και οι ισχυροί άνεμοι δυσχέραιναν την πλήρη κατάσβεσή της από δύναμη 14 πυροσβεστών με επτά οχήματα και έξι πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Η πυρκαγιά στη Σαλαμίνα εκδηλώθηκε την Κυριακή πριν το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Περάνι. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Πυρκαγιά μαίνονταν χτες στην Ψίνθο Ρόδου. Η φωτιά ξέσπασε στις δύο τα ξημερώματα και στον τόπο επιχειρούσαν 37 πυροσβέστες με 18 οχήματα, ένα ελικόπτερο και τρία αεροσκάφη. Φωτιά έκαιγε και στο Καλαμωτό Λαγκαδά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ