Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
«Στοπ» στην υποβάθμιση του πάρκου

Πικετοφορία σήμερα, στις 7 μ.μ., από την πλατεία Αγ. Αναργύρων

«Στοπ» στην υποβάθμιση του πάρκου «Α. Τρίτσης» λέει η ΚΝΕ, που παράλληλα με την προετοιμασία και την προπαγάνδιση των εκδηλώσεων του 38ου Φεστιβάλ που θα κορυφωθεί εκεί στις 13, 14 και 15 Σεπτέμβρη, παίρνει πρωτοβουλίες και διεκδικεί άμεσα μέτρα για τη σωτηρία του πάρκου «Τρίτση».

Οι Οργανώσεις Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΚΝΕ διοργανώνουν για το σκοπό αυτό πικετοφορία, σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., που θα ξεκινήσει από την πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Απαιτούν: Αποκλειστική χρηματοδότηση των λειτουργικών αναγκών του Πάρκου από τον κρατικό προϋπολογισμό. Προσλήψεις εργαζομένων με μόνιμη και σταθερή δουλειά για τη συντήρηση του Πάρκου. Αξιοποίηση του Πάρκου από το λαό, από τις μαζικές και αθλητικές οργανώσεις των περιοχών μας.

  • Επίσης, συνέντευξη Τύπου με θέμα «Η κατάσταση στο πάρκο "Αντ. Τρίτσης" και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνουν οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του ΚΚΕ στους δήμους Αγ. Αναργύρων - Καματερού, Ιλίου, Πετρούπολης, Αχαρνών και Φυλής τη Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Αναργύρων - Καματερού (Λεωφ. Δημοκρατίας και Ι. Μέρλα, κεντρική πλατεία Αγ. Αναργύρων).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ