Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... στον εμπαιγμό του λαού

Γνώριζε ότι τα κοινοτικά κονδύλια εκταμιεύονται μόνο για πολύ συγκεκριμένους σκοπούς, και πάντως σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο για έργα που χρειάζεται ο λαός ή για δράσεις που απαλύνουν κάπως τα βάσανά του. Αυτό όμως δεν εμπόδιζε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα ο Γ. Δραγασάκης, να δηλώνει τον περασμένο Ιούνη, λίγο πριν τις εκλογές: «όσο διαρκεί η προσπάθεια δημοσιονομικής προσαρμογής, μέρος των πόρων του ΕΣΠΑ να διατεθεί για τη χρηματοδότηση ενός ειδικού προγράμματος καταπολέμησης της ακραίας φτώχειας, με τη θεσμοθέτηση ενός ελάχιστου εγγυημένου επιπέδου διαβίωσης, την εξασφάλιση στέγης και διατροφής στους αστέγους και ένα ειδικό επίδομα στα νοικοκυριά των οποίων κανένα μέλος δεν έχει εργασία ή άλλο επαρκές εισόδημα».

Για την ιστορία ας σημειώσουμε και κάτι ακόμα. Η συνδιάσκεψη του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς που είχε γίνει πέρυσι στην Αθήνα, του οποίου την αντιπροεδρία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, είχε ταχθεί με τα μπούνια υπέρ των ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης. Δηλαδή υπέρ του να μπουκώνονται με ζεστό χρήμα οι επιχειρηματίες και να εξασφαλίζουν τζάμπα εργατικό δυναμικό.

Τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση αποδεικνύονται εξαιρετικά γενναιόδωρες στην κοροϊδία και στον εμπαιγμό του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ