Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΑΡ
Ανευ όρων στήριξη του «σφαγιασμού» του λαού

Αποφασισμένη να υπηρετήσει την «υπέρτατη αξία της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη», είναι η ΔΗΜ.ΑΡ., όπως δήλωσε χτες (ρ/σ «Real») ο γραμματέας της ΚΕ και βουλευτής του κόμματος Σπ. Λυκούδης, συνεπώς να στηρίξει ένα προς ένα τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο κολοσσιαίο αντιλαϊκό πακέτο.

Ο Σπ. Λυκούδης προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι θα πιέσουν «να μην υπάρξουν ευρείες αποκλίσεις» απ' την προγραμματική συμφωνία και πως «θα αντιδράσουμε σε μέτρα που δεν είμαστε σύμφωνοι». Ολα αυτά για τα μάτια του κόσμου, καθώς όπως διευκρίνισε «πάντως υπέρτερη αξία σε αυτή τη φάση είναι να διατηρήσουμε τη χώρα στην ευρωζώνη (...) υπό αυτή την έννοια θα είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί, στον τρόπο με τον οποίο θα αποκρούσουμε μέτρα με τα οποία δε συμφωνούμε».

Αποσαφήνισε ότι φυσικά και δε θα προκαλέσουν κυβερνητική κρίση και απέφυγε να προσδιορίσει τον τρόπο ...αντίδρασης της ΔΗΜΑΡ στον οποίο αναφέρθηκε προηγούμενα. Ο Σπ. Λυκούδης υπέδειξε συμμόρφωση στους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που εκφράζουν αντιρρήσεις ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή, λέγοντας «νομίζω ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα αντιμετωπίσει αυτό το εξαιρετικά δύσκολο θέμα (...) με δεδομένο ότι η πατρίδα μας, η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές και οφείλουμε όλοι να είμαστε σε κάποιο ύψος ευθύνης».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ