Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Νεανικές γιορτές στις γειτονιές

Συνεχίζεται η δραστηριότητα των εκδηλώσεων του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Παράλληλα, οι προετοιμασίες για τα κεντρικά φεστιβάλ προχωρούν. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα κορυφωθούν στην Αθήνα, στο «Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης"» στο Ιλιον, στις 13, 14 και 15 Σεπτέμβρη. Στη Θεσσαλονίκη το Φεστιβάλ θα γίνει, στις 6, 7 και 8 Σεπτέμβρη στο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά».

Παράλληλα, συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα και στο πλαίσιο αυτό τις επόμενες μέρες είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:

  • Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στον Τύρναβο, στην περιοχή της Τούμπας, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει στέλεχος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λάρισας της ΚΝΕ.

-- Στην Αγιά, στην κεντρική πλατεία, στις 8 μ.μ., θα γίνει προβολή DVD με αφιέρωμα στο αγροτικό κίνημα και θα μιλήσει ο Αλ. Μπαρός, μέλος του ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ.

  • Αύριο Πέμπτη:

-- Στην περιοχή Ταμπάκικα της Λάρισας, στην πλατεία, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Παν. Λεμοδέτης, μέλος του ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ και θα γίνει αφιέρωμα στο εργατικό λαϊκό τραγούδι.

  • Παρασκευή 24 Αυγούστου:

-- Στην περιοχή Ανθούπολη της Λάρισας, στην πλατεία, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Χρ. Κουβέλας, μέλος του ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ.

-- Στο Καρπενήσι, με θέμα «Πολιτικές Εξελίξεις - Πρόταση του ΚΚΕ», στο Πάρκο Νεράιδα. Στις 6.30 μ.μ. θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου, στις 8.30 μ.μ. αφιέρωμα στον Μπέρτολτ Μπρεχτ και στις 9 μ.μ. θα μιλήσει ο Χρήστος Πάσουλας, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στην Κοζάνη, με θέμα «ο αντικομμουνισμός και πού στοχεύει», στις 9 μ.μ., στην πλατεία Σκ'ρκα. Θα μιλήσει η Γιώτα Λαμπαδά, μέλος του ΝΓ Κοζάνης της ΚΝΕ και θα γίνει προβολή του αντιπολεμικού δράματος του Σοβιετικού σκηνοθέτη Ελεμ Κλίμοφ «Ελα να δεις» (βραβείο καλύτερης ταινίας, βραβείο FIPRESCI, Φεστιβάλ Μόσχας 1985).

  • Σάββατο 25 Αυγούστου:

-- Στη Σπερχειάδα, στο Παλαιό Γυμνάσιο, στις 8.30 μ.μ. θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά» και θα περιλαμβάνει: Τουρνουά ποδοσφαίρου, προβολή βίντεο για τα ναρκωτικά και λαϊκό γλέντι. Θα μιλήσει η Λουκία Λιγδή, στέλεχος του ΚΚΕ.

  • Κυριακή 26 Αυγούστου:

-- Στο Καστέλι Χανίων, στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου δίπλα στην προτομή του Μάνου Κατράκη, στις 7 το απόγευμα, εκδήλωση αφιερωμένη στο μεγάλο κομμουνιστή ηθοποιό Μάνο Κατράκη.

  • Την επόμενη βδομάδα προφεστιβαλικές εκδηλώσεις προγραμματίζεται να γίνουν σε Αθήνα, Σιάτιστα Κοζάνης, Γιάννουλη Λάρισας, Ελασσόνα κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ