Κυριακή 19 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
«Δίνε το χέρι σου σ' όποιον σηκώνεται...

...Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία»

«

Δίνε το χέρι σου σ' όποιον σηκώνεται... Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία». Με αυτό το σύνθημα ξεκίνησε και συνεχίζει τη φετινή του διαδρομή, σ' όλη την Ελλάδα, το 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», ενώ οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις στις μεγάλες πόλεις προχωρούν με αγωνιστικότητα, δημιουργικότητα και ανιδιοτέλεια από τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ. Το σύνθημα είναι «σύνθεση» μιας ρήσης του Μ. Γκόρκι μ' ένα στίχο του Μπ. Μπρεχτ.

Σήμερα δημοσιεύουμε στοιχεία από τα προγράμματα των εκδηλώσεων των Φεστιβάλ στην Αθήνα (ολοκληρωμένο θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες), στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα και στο Ηράκλειο. Επίσης, παρουσιάζουμε τις πλούσιες δραστηριότητες του Αθλητικού Camp της ΚΝΕ στην Αθήνα. Οι εκδηλώσεις στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν και φέτος στο «Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης"» στο Ιλιον, στις 13, 14 και 15 Σεπτέμβρη. Στη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο του Φεστιβάλ θα γίνει στις 6, 7 και 8 Σεπτέμβρη στο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά». Στη Λάρισα οι εκδηλώσεις θα γίνουν στις 7 και 8 Σεπτέμβρη στην Κοίτη του Πηνειού και στο Ηράκλειο στις 8 και 9 Σεπτέμβρη στο «Κομμένο Μπεντένι».

Επίσης, ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα: Στην Κοζάνη στις 6 Σεπτέμβρη (Πάρκο Αγίου Δημητρίου), στην Καστοριά στις 9 Σεπτέμβρη (Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας), στη Φλώρινα στις 9 Σεπτέμβρη (Κανόνια), στα Γρεβενά στις 5 Σεπτέμβρη (πλατεία Λαχαναγοράς), στην Πτολεμαΐδα στις 3 Σεπτέμβρη (κεντρική πλατεία), στη Σιάτιστα στις 31 Αυγούστου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ