Παρασκευή 9 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η ... βοήθεια των πρώην

Παπαγεωργίου Βασίλης

Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι οι κραυγές των διαφόρων οπαδών της ταξικής συναίνεσης και υποταγής, περί οργανωτικής ενότητας του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος και των κινδύνων, που δήθεν αυτή αντιμετωπίζει από τη δράση και τα ...διασπαστικά σχέδια των κομμουνιστών, είναι «προφάσεις εν αμαρτίαις» και θέλουν να κρύψουν την αντεργατική δράση των εμπνευστών τους. Τώρα, όμως, σε βοήθεια των προαναφερομένων, έρχονται και ορισμένοι πρώην.

Διαβάζουμε στη διακήρυξη της ΚΕΔΑ (των Θεωνά - Κωστόπουλου κλπ.): «Παράλληλα, η ρητορεία αυτή (σ.σ. περί "ταξικής καθαρότητας") μπορεί να ερμηνευτεί σαν επιλογή αδυναμίας κατανόησης της σημερινής πραγματικότητας. Οταν, μάλιστα, συνοδεύεται από πρακτικές, που παραπέμπουν μέχρι και στην οργανωτική διάσπαση του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, του αγροτικού κινήματος, του κινήματος των μικρομεσαίων, τότε μιλάμε πλέον για εξαιρετικά επικίνδυνη εξέλιξη, αλλά και για ερωτήματα σε ό,τι αφορά τη σκοπιμότητα τέτοιων επιλογών». Και δεν έμειναν μόνον σ' αυτό. Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μάλιστα, για την παρουσίαση της διακήρυξης, ο Μ. Κωστόπουλος δεν ...παρέλειψε να αναφέρει ότι «ποτέ οι κομμουνιστές δε διέσπασαν τα συνδικάτα, αυτό το έκανε ο Μπράουν με εντολή της ΣΙΑ...»!

Πώς να μην τύχει, μετά, ιδιαίτερης προσοχής και προβολής η ΚΕΔΑ από τα αστικά ΜΜΕ; Τα επιπλέον συμπεράσματα, όλα δικά σας...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ