Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Χαμόγελα για έναν

Χαμόγελα για έναν από τους δυο εκπροσώπους της Ελλάδας που συμμετείχαν χτες στον Γ' γύρο του Γιουρόπα Λιγκ περιλάμβαναν οι χτεσινές πρώτες αναμετρήσεις.

ΜΠΝΕΪ ΓΕΧΟΥΝΤΑ - ΠΑΟΚ 0-2

Με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη του με 2-0 εκτός έδρας επί της ισραηλινής Μπνέι Γεχούντα. Ετσι πλέον η ρεβάνς της Τούμπας δείχνει να έχει τυπικό χαρακτήρα ιδιαίτερα μετά και την εικόνα που έδειξαν οι δυο ομάδες. Ο Δικέφαλος στην πρώτη του επίσημη υποχρέωση της νέας σεζόν έδειξε να είναι ανώτερος των αντιπάλων του παρουσιάστηκε συγκεντρωμένος και κατάφερε να πάρει με το παραπάνω αυτό που ήθελε. Τα δυο τέρματα σημειώθηκαν στο Β' ημίχρονο όταν μέσα σε ένα δεκάλεπτο κρίθηκαν όλα, με τον Γεωργιάδη να σκοράρει στο 62' και τον Αθανασιάδη στο 72'. Οσο για τους γηπεδούχους, πίεσαν αρκετά στο πρώτο πεντάλεπτο του παιχνιδιού για να διασπάσουν την άμυνα της ελληνικής ομάδας, ωστόσο δεν τους βγήκε και μετά παρασύρθηκαν από το ρυθμό των παικτών του ΠΑΟΚ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1-1

Δύσκολο έργο έχει πλέον ο Αστέρας Τρίπολης ενόψει της ρεβάνς στην Πορτογαλία καθώς χτες δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μαρίτιμο στην Τρίπολη. Η ελληνική ομάδα μετά από ένα ισορροπημένο ανάμεσα στους δυο αντιπάλους πρώτο μέρος προηγήθηκε στις αρχές της επανάληψης με τον Ράγιος, ωστόσο μετά από λάθος της άμυνας στο 70' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Φιδέλις. Από κει και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και δεν είχε κάτι αξιόλογο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ