Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
«Δίνε το χέρι σ' όποιον σηκώνεται... »

«

Δίνε το χέρι σ' όποιον σηκώνεται... Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία», είναι το σύνθημα του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», οι εκδηλώσεις του οποίου έχουν ξεκινήσει σε διάφορες πόλεις και γειτονιές και θα κορυφωθούν στις 13, 14 και 15 Σεπτέμβρη στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης», στο Ιλιον, ενώ ακριβώς μια βδομάδα νωρίτερα θα γίνουν οι εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης στο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά».

Ηδη το 38ο Φεστιβάλ έχει ανοίξει πανιά και ταξιδεύει σε όλη τη χώρα και τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής προφεστιβαλικές εκδηλώσεις:

Στη Στερεά Ελλάδα
  • Την Παρασκευή 3 Αυγούστου προφεστιβαλική εκδήλωση στην Αταλάντη με θέμα την ανεργία, ομιλητής ο Πολίτης Παναγιώτης. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην Κύμη «Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει ο Τράκος Νίκος. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, επίσης, συναυλία και προβολή DVD.
Στην Καβάλα

Ενόψει του 38ουΦεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ», που θα γίνει στις 15 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Φαλήρου, θα προηγηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

  • Στις 4/8 στη Σκάλα Ποταμιάς με ομιλητή τον Δήμο Ζαχαριάδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, επίσης θα γίνει λαϊκό γλέντι και προβολή DVD με αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο.
  • Στις 6/8 στο Λιμένα με ομιλητή την Ελπίδα Αποστολίδου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, επίσης θα γίνει συναυλία με ελληνική και ξένη ροκ μουσική και προβολή DVD με θέμα την ανεργία.
  • Στις 9/8 στη Καλλιράχη με ομιλητή τον Δήμο Ζαχαριάδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, επίσης θα γίνει λαϊκό γλέντι και προβολή DVD με αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο.
  • Στις 12/8 στις Μαριές με ομιλητή τον Θεόδωρο Κοντογεωργίου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, επίσης θα γίνει λαϊκό γλέντι και προβολή DVD με αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο.
  • Στις 14/8 στα Λιμενάρια με ομιλητή τον Βασίλη Καταπόδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, επίσης θα γίνει συναυλία με το νεανικό συγκρότημα «SUILAND» και προβολή DVD με θέμα «Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά».
Στη Ναύπακτο
  • Το Σάββατο 11 Αυγούστου, στην πλαζ Ψανή στις 9 μ.μ. με ομιλήτρια την Ελισάβετ Σιατή, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον ηρωικό αγώνα των απεργών της «Ελληνικής Χαλυβουργίας», συναυλία από τοπικά συγκροτήματα.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ