Τρίτη 31 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΥΓΕΙΑ
ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ»
Ασαφείς οι απαντήσεις για την «Παιδική Στέγη»

Με νέα κινητοποίηση σήμερα, στο υπουργείο Εργασίας, ώρα 6 μ.μ., απαντούν οι γονείς και οι εργαζόμενοι στην «Παιδική Στέγη» στον εμπαιγμό της κυβέρνησης και της διοίκησης του ιδρύματος, καθώς οι χτεσινοβραδινές γραπτές απαντήσεις του υφυπουργού Εργασίας Νίκου Παναγιωτόπουλου ήταν ασαφείς σε σχέση με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε την περασμένη βδομάδα.

Στην τελευταία συνάντηση (25/7/12) στο υπουργείο Εργασίας, οι εργαζόμενοι και οι γονείς απέσπασαν απ' τον υφυπουργό Εργασίας την προφορική δέσμευση για την εξασφάλιση της λειτουργίας των πέντε Παιδικών Σταθμών του Ιδρύματος και την κρατική επιχορήγηση, για μέρος της χρηματοδότησης αυτών. Εκκρεμούσε οριστικοποίηση των απαντήσεων στην οποία δεν προχώρησε η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας. Παράλληλα, η διοίκηση της μέριμνας σε μια προσπάθεια αντιστροφής του αγωνιστικού κλίματος παραιτήθηκε ομαδικά. Χτες, αν και είχε παραιτηθεί, η διοίκηση ζήτησε απ' τους εργαζόμενους τα κλειδιά για να κλείσει τους σταθμούς.

Χτες γονείς και εργαζόμενοι πραγματοποίησαν κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας και με τη σημερινή τους νέα κινητοποίηση ζητούν να οριστικοποιηθούν οι προθέσεις της κυβέρνησης. Την αλληλεγγύη του ΚΚΕ μετέφερε στη χτεσινή συγκέντρωση ο βουλευτής του Κόμματος Νίκος Καραθανασόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ