Σάββατο 14 Ιούλη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Ούτε σκέψη για επιβολή διδάκτρων!

Σχόλιο της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΜΑΣ

Με αφορμή δημοσιεύματα που καταγράφουν πληροφορίες ότι ανάμεσα στα μέτρα που συζητά η κυβέρνηση για την εξοικονόμηση πόρων το αμέσως επόμενο διάστημα είναι και η επιβολή διδάκτρων στους λεγόμενους «αιώνιους» φοιτητές, η Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) εξέδωσε το παρακάτω σχόλιο:

«Η κυβέρνηση, σύμφωνα με την εφημερίδα "τα Νέα", ψάχνοντας τρόπους για την μείωση των κρατικών δαπανών πάντα σε βάρος του λαού και των παιδιών του για να μπορεί να ενισχύει τους επιχειρηματικούς ομίλους, έχει σαν σκέψη την επιβολή διδάκτρων στους φοιτητές που ξεπερνούν τον κανονικό χρόνο φοίτησης!

Θέλουν να ξεμπερδεύουν μια και καλή με το κόστος για να σπουδάσουν τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών.

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών προειδοποιεί: Ούτε να το σκέφτεστε! Σε κανένα φοιτητή και φοιτήτρια δεν πρόκειται να επιβάλετε δίδακτρα!

Καλούμε τους φοιτητές και τους σπουδαστές, σε επαγρύπνηση. Με οργάνωση της πάλης σε κάθε αμφιθέατρο και σχολή, σε κάθε πόλη, με μαζικό και ανυποχώρητο αγώνα να δώσουμε απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική που οδηγεί τις σπουδές μας και τα ιδρύματα στον γκρεμό, εμάς και τις οικογένειές μας στην απόγνωση».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ