Πέμπτη 12 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Με τον καημό της τάξης που υπηρετεί...

Στην αντιΚΚΕ προπαγάνδα εντρυφεί ο Μητσός της εφημερίδας «Νέα». Κάτι έπρεπε να γράψει για το ΚΚΕ και την απόφαση της Κεντρικής του Επιτροπής για τα αποτελέσματα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων. Εγραψε λοιπόν ότι η ΚΕ του ΚΚΕ «αναγνωρίζει ότι η προπαγάνδα του κόμματος δεν είναι ζωντανή και εμπλουτισμένη (...) δεν έχει αποκτήσει ζωντανό εκλαϊκευτικό χαρακτήρα». Και συμπληρώνει: «Για να καλυφθεί αυτό το κενό κηρύσσεται εκστρατεία με κεντρικό σύνθημα: "Δίνε το χέρι σου σε όποιον σηκώνεται... Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία..."»!

Πάνω σ' αυτό το τελευταίο αρχίζει να ξερνάει χολή, χυδαιολογώντας με το σύνθημα του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»! Λεπτομέρειες για τον κονδυλοφόρο των «Νέων». Η δουλειά να γίνεται... Αναρωτιέται λοιπόν «από τι σηκώνεται αυτός που σηκώνεται» και «με τι μέσα εσύ που θα δώσεις το χέρι σ' αυτόν που σηκώνεται θα πάρεις την εξουσία (...) άντε και παίρνεις όμως την εξουσία, τι στο καλό θα την κάνεις; Ποιος θα σε βοηθήσει που είσαι μπατίρης;»...

Ετσι ο Μητσός πασχίζει τάχα με την «ειρωνεία» να κάνει προπαγάνδα αλλά του βγαίνει ο φόβος της παρακμής της σάπιας αστικής τάξης στην αγοραία γραφή του.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ