Τρίτη 3 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δράση για εξασφάλιση της Υγείας και ενάντια στη φοροληστεία του λαού

Να ξέρει το κάθε σωματείο, σύλλογος, φορέας, τι αντιμετωπίζουν τα μέλη τους, συνολικότερα οι εργαζόμενοι του χώρου τους. Να περάσει το σύνθημα: Κανένας μόνος του. Οργάνωση και αλληλεγγύη

  • Σήμερα είναι αναγκαίο και επείγον όσο ποτέ άλλοτε να οργανωθεί το εργατικό, το λαϊκό κίνημα για να αντιμετωπίσει τη φοροκαταιγίδα και τα χαράτσια, την εξασφάλιση των φαρμάκων και της φροντίδας για την Υγεία, τη χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ και των ασφαλιστικών ταμείων, τη λειτουργία των νοσοκομείων και των παιδικών σταθμών. Να γίνουν υπόθεση μαζικής πάλης από κάθε κρίκο του μαζικού κινήματος. Το ίδιο και η προστασία των ανέργων και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.
  • Ο λαός να σηκώσει τη σημαία της πάλης για τις σύγχρονες ρεαλιστικές ανάγκες της λαϊκής οικογένειας, που αντιστοιχούν στον πλούτο που παράγεται και να διεκδικήσει όσα δικαιούται και σήμερα του στερούν. Η κρίση και ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης αποκλείουν κάθε ελπίδα και δυνατότητα για βελτίωση της θέσης των εργαζομένων χωρίς αγώνα, χωρίς ισχυρό κίνημα, χωρίς ρήξεις και ανατροπές.

ΣΕΛ.  14  -  15

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ